Huidverzorging

Zo heb je een geweldige zomer

Vijf goede tips en trucs voor het scheren met scheermes en scheerschuim, alleen scheren met een spatel, ontharen met wax, de nazorg en het optimale resultaat. Scheren met een scheermes en scheerschuim De eerste methode die ik je graag wil voorstellen, is je misschien al bekend; de klassieker met het scheermes en scheerschuim. Het positieve […]

Vijf goede tips en trucs voor het scheren met scheermes en scheerschuim, alleen scheren met een spatel, ontharen met wax, de nazorg en het optimale resultaat.

Scheren met een scheermes en scheerschuim

De eerste methode die ik je graag wil voorstellen, is je misschien al bekend; de klassieker met het scheermes en scheerschuim. Het positieve aan deze methode is dat je de haartjes gemakkelijk kunt verwijderen waardoor je mooie benen krijgt en met een goede scheerschuim een ​​zacht oppervlak krijgt – helaas duurt het resultaat niet lang en moet je vaak vechten tegen de groei.

Ik wil je graag goed advies geven bij deze methode, daarom laat ik je hier graag kennismaken met twee mooie producten.

Als scheermes kan ik Gilette Venus Close & Clean Blades van harte aanbevelen, dit zijn de klassieke Venus scheermesjes van Gilette. Samen met de drie mesjes heeft het scheermes een flexibele kop die zich aanpast aan jouw vormen. Ik ben ook een grote fan van het scheermes, omdat de beschermende kussentjes zorgen voor een gladde en veilige scheerbeurt. Dit betekent dat je een comfortabele en moeiteloze ervaring krijgt die ook achteraf voor een soepel en zacht gevoel zorgt. Gilette Venus Close & Clean mesjes vind je hier!

Samen met dit product zou ik Gilette Satin Care Pure and Delicate Shave Gel aanbevelen, een geur- en kleurstofvrije scheerschuim die het risico op huidirritatie vermindert. De crème maakt je huid zacht en is bovendien zeer zacht en voedend voor de gevoelige huid.

Gilette Satin Care Pure and Delicate scheergel vind je hier…

Alleen met een scheermes…

Als je wilt scheren zonder scheerschuim, raad ik de Gilette Venus Breeze Blades aan, een scheermes met drie scheermesjes waarvoor geen scheerschuim nodig is. Met dit scheermes ben je ook verzekerd van een gladde en zachte scheerbeurt, omdat het geïntegreerde jelly-pads heeft die in de huid doordringen en een voedende en beschermende werking hebben.
Hier vind je Gilette Venus Breeze Blades!

Ontharen met wax

Als je je wilt verdiepen in waxen en de scheermethode wilt vermijden, raad ik dit product aan.

Het tweede product dat ik jullie wil laten zien is Wax Strips Easy-Gelwax van Veet, geschikt voor de normale huid. Deze strips verwijderen de kleinste haartjes, waardoor je gemakkelijk van hardnekkige haargroei afkomt. Daarnaast ruikt het product van Veet ook naar acaibes en sheaboter, prachtige natuurlijke ingrediënten. Het leuke aan de verpakking is dat je er 2 bacteriedodende schoonmaakdoekjes bij krijgt die na gebruik gebruikt kunnen worden. Easy-Gelwax waxstrips vind je hier!

Het optimale resultaat

Om de ultieme zomerbruine teint te bereiken, laat ik je graag een zelfbruiner van Tan-Luxe zien: The Gradual, een multiproduct dat zowel op het lichaam als op het gezicht gebruikt kan worden. Het creëert een prachtige en egale glans die in slechts 60 minuten wordt opgebouwd. Het product is een combinatie van crème en olie, waardoor je huid goed verzorgd wordt terwijl de kleur zich ontwikkelt. Het product is bijzonder goed te gebruiken na de Australian Gold crème, omdat u het optimale resultaat kunt bereiken door het hele lichaam te hydrateren voordat u de zelfbruiner aanbrengt – vooral hielen, knieën, handen en andere gebieden waar u bijzonder droog bent. Vind The Graduale hier!