Huidverzorging

Wat zeggen jullie over zelfbruiners?

Een zelfbruiner gebruiken lukt niet altijd zo goed. Je hebt misschien veel verschillende merken geprobeerd, voordat je de juiste vond? Of heb je het uiteindelijk opgegeven? We hebben jullie daarom gevraagd naar problemen met zelfbruiners en hebben de allerbeste zelfbruiners gevonden. Lees hier verder en krijg antwoord op alle vragen. Het is soms moeilijk om zelfbruiners zo […]

Een zelfbruiner gebruiken lukt niet altijd zo goed. Je hebt misschien veel verschillende merken geprobeerd, voordat je de juiste vond? Of heb je het uiteindelijk opgegeven? We hebben jullie daarom gevraagd naar problemen met zelfbruiners en hebben de allerbeste zelfbruiners gevonden. Lees hier verder en krijg antwoord op alle vragen.

Het is soms moeilijk om zelfbruiners zo aan te brengen op de huid, dat het mooi is. Het kan lang duren om de juiste zelfbruiner te vinden en soms moet je verschillende merken proberen. Toen we jullie vroegen naar de resultaten van jullie zelfbruiner, bleek dat velen van jullie vaak het volgende ervaren:

  • Het is moeilijk om een mooi resultaat te krijgen op je handen, voeten, nek en polsen
  • Het reinigen van de huid tussen sessies is niet voldoende
  • De huid droogt uit
  • Er wordt geen egaal resultaat bereikt op het lichaam
  • De zelfbruiner ruikt niet lekker
  • De kleur geeft af op kleding
  • De kleur verdwijnt nadat je je wast

Welke routines hebben jullie rond zelfbruiners?

Om jullie zo goed mogelijk door het proces te helpen, hebben we contact met jullie opgenomen en hebben we het volgende gevraagd:

– Gebruik je een handschoen om zelfbruiner aan te brengen?
– Droogborstel je je huid, voordat je zelfbruiner gebruikt?
– Wat is je favoriete merk?

We willen ontzettend graag een oplossing vinden voor al jullie problemen. Maar misschien kunnen we al een aantal van die problemen bespreken, voordat we naar de lijst van populairste zelfbruiners kijken.

Veel van de problemen hebben namelijk te maken met de voorbereiding. Maar liefst 78% droogborstelt de huid niet voor ze zelfbruiner gebruiken en 42% gebruikt geen applicatiehandschoen.

Lees daarom hieronder de belangrijkste stappen voor de dagen voorafgaand aan het aanbrengen van je zelfbruiner.

Bereid je huid voor, voordat je zelfbruiner gebruikt

Bij BEAUTYCOS hebben we een stapsgewijze gids gemaakt voor wat je moet doen, voordat je je zelfbruiner aanbrengt.

Stap 1. – Hydrateer je huid in de dagen voorafgaand aan het aanbrengen van je zelfbruiner
Stap 2. – Scheer je minimaal 24 uur van tevoren  
Stap 3. – Exfolieer je huid

Als je deze gids volgt, kun je een egaler resultaat op je handen bereiken en voorkom je dat je huid uitdroogt. Maar dit alles kun je alleen bereiken als je de juiste zelfbruiner kiest. Lees daarom hieronder hoe je de zelfbruiner aanbrengt en bekijk ook jullie favoriete zelfbruiners.

De zelfbruiner aanbrengen

Het aanbrengen van de zelfbruiner en de daarop volgende werkzaamheden hangen af van welke zelfbruiner je kiest. Bekijk ons stap-voor-stap overzicht voor het aanbrengen van de zelfbruiner:

Stap 1. Begin met het aanbrengen van de zelfbruiner op de juiste plaats op je lichaam. Begin bij je benen en ga dan omhoog langs je lichaam
Stap 2.  Reinig de nagels van je handen en voeten en was je handen grondig om verkleuring te voorkomen
Stap 3.  
Een correcte toepassing op je gezicht. Zorg ervoor dat je niet te dicht bij je ogen en haarlijn komt
Stap 4. 
Laat de zelfbruiner drogen en wacht de aanbevolen tijd, voordat je je aankleedt

Deze zelfbruiners zijn de absolute winnaars

We hebben jullie gevraagd welke zelfbruiners jullie favoriet zijn en hebben op basis daarvan dit overzicht kunnen maken.

We hebben jullie gevraagd welke zelfbruiners jullie hebben en hebben op basis daarvan dit overzicht kunnen maken. Het gloednieuwe wondermiddel dat zich een weg baant op de markt en een van jullie grote favorieten, zijn de gloednieuwe oliën die worden gemengd met jullie gewone gezichtsolie, serum, dag- of nachtcrème.

Hieronder hebben we de merken gerangschikt die jullie als beste in de test hebt gekozen.

1.Tan-Luxe – De populairste zelfbruiner

Tan-Luxe is echt een wondermiddel voor alle liefhebbers van bruinen die een natuurlijke glans of bruine kleur op hun huid willen bereiken. Hier volgt een lijstje van de populairste zelfbruiners van Tan-Luxe.

Je kunt kiezen of je een fantastische zelfbruinende olie voor het gezicht wilt gebruiken, die je mengt met je gewone gezichtsolie, serum, dag- of nachtcrème, of als je een zelfbruiner voor je hele lichaam wilt.

Tan-Luxe – The Face Anti-Age

Tan Luxe The Face Anti-Age – Light/medium

Tan-Luxe The Face Anti-Age – Medium/Dark

Deze zelfbruiner voor je gezicht is een heerlijke combinatie van collageen, dat je gezicht strakker maakt en het nieuw leven geeft met een natuurlijke en mooie kleur. Met deze zelfbruinende olie bepaal je zelf hoeveel druppels je aan je reguliere gezichtsolie, serum, dag- of nachtcrème wilt toevoegen.

De dosering ziet er als volgt uit:
– 2 druppels = stralend
– 4 druppels = zonovergoten
– 8 druppels = gouden
– 12 druppels = bronskleurig

De zelfbruiner van Tan-Luxe is speciaal voor wie vindt dat de zelfbruiner niet goed in het gezicht trekt. De zelfbruiner is verkrijgbaar in ligt/medium en medium/dark, en je bepaalt helemaal zelf hoe donker de kleur op je gezicht moet worden. 

Tan-Luxe – The Gradual

Deze Tan-Luxe multi-zelfbruiner is een combinatie van crème en olie en is perfect voor wie doorgaans last heeft van droge huid, puistjes en een slechte verdeling van de zelfbruiner. Zo verzorg je je huid terwijl je de kleur krijgt die je wilt. Bovendien is het resultaat met deze zelfbruiner van Tan-Luxe al binnen 60 minuten zichtbaar.

Tan-Luxe – The Gradual

Bekijk hier het volledige aanbod van Tan-Luxe.

2. Vita Liberata – Nummer 2 uit de test

Deze zelfbruiner is speciaal voor jou, die vindt dat de kleur snel verdwijnt. Dit is de populairste zelfbruiner van het merk Vita Liberata.

Vita Liberata Phenomenal (3 kleuren)

Vita Liberata Phenomena – Fair

Vita Liberata Phenomenal – Medium

Vita Liberata Phenomenal – Dark

De beste biologische zelfbruinende mousse op de markt. De Phenomenal zelfbruiner van Vita Liberata is geurloos en is dus ideaal voor wie niet houdt van de normale geur van zelfbruiner. Bovendien plakt deze zelfbruiner, in tegenstelling tot veel andere zelfbruiners, niet. Deze fantastische zelfbruiner is verkrijgbaar in de kleuren fair, medium en dark.

Bekijk hier het volledige aanbod van Vita Liberata.

3. St. Moriz – Nummer 3 uit de test

De zelfbruinende mousses van St. Moriz zijn een absoluut succes bij jullie en dat begrijpen we maar al te goed. Deze populaire zelfbruinende mousses verdeelt zich ongelooflijk mooi op de huid. Vooral voor deze zelfbruiners is het gebruik van een applicatiehandschoen aan te raden. Dit is een overzicht van de populairste zelfbruiners van St. Moriz.

St. Moriz Fast Tan Mousse

St. Moriz Fast Tan Mousse

St. Moriz Tanning handschoen

St. Moriz Tanning handschoen

Deze bijzonder goede en extreem populaire zelfbruiner van St. Moriz is verkrijgbaar in één kleur. De kleurintensiteit is afhankelijk van hoe lang je de zelfbruiner laat intrekken. Wil je een lichte kleur, dan hoef je maar 1 uur te wachten. Als je een medium kleur wilt, moet je 2 uur wachten. Ben je al een beetje bruin en wil je een donkere kleur? Dan moet je 3 uur wachten voor het perfecte resultaat.

St. Moriz Self Tanning Mousse (2 kleuren)

St. Moriz Self Tanning Mousse – Medium

St. Moriz Self Tanning Mousse – Dark

Deze zelfbruiner is perfect voor zowel het gezicht als het lichaam. Als je last hebt van verkleuring, is deze zelfbruiner uitstekend om strepen en verkleuringen te voorkomen. Bovendien krijg je tegelijkertijd een natuurlijke, mooie bruine teint.

Bekijk hier het volledige aanbod van St. Moriz.

4. EASY SUN – Nummer 4 uit de test

EASY SUN start een natuurlijk proces in de bovenste laag van de huid en zorgt voor een natuurlijke en egale verdeling van de kleur. Bij BEAUTYCOS is dit merk de best verkochte zelfbruiner, en niet zonder reden. Ben je de sterke geuren van zelfbruiners zat, dan is deze zelfbruiner met zijn frisse geur perfect voor jou. De zelfbruiner zorgt bovendien voor een mooi resultaat.

EASY SUN Self Tanning Spray

EASY SUN Self Tanning Spray

EASY SUN Self Tanning Towelette

Klik hier voor het product

De EASY SUN Self tanning spray en de tissues hebben een verfrissende geur, waardoor ze super populair zijn bij de vele liefhebbers van deze zelfbruiner. Deze zelfbruiner geeft bovendien niet af, wat perfect is voor velen die ervaren dat hun zelfbruiner afgeeft op hun kleding. Met EASY SUN self tanning spray en tissues krijg je een mooie, gouden tint.

Je hoeft geen handschoen te gebruiken om de zelfbruiner aan te brengen als je de spray of tissues gebruikt. De tissue wordt in de huid gemasseerd. Zelfbruiners blijven 3-5 dagen zitten.

Bekijk hier het volledige aanbod van EASY SUN.

Wij van BEAUTYCOS hopen dat deze gids je zal helpen je weg te vinden in de vele merken en soorten zelfbruiners.

We wensen je veel succes bij verkrijgen van je zomerse kleurtje, zodat je kunt pronken met je knappe, bruine lichaam. Veel succes.