Huidverzorging

Dit zal u helpen een gelijkmatige, langdurige bruine kleur te verkrijgen

BEAUTYCOS begeleidt u naar een mooie bruine kleur zonder dat u tijd in de zon hoeft door te brengen. We presenteren onze favoriete zelfbruiners en bronzers en geven tips hoe je de gewenste bruine kleur kunt bereiken. Vóór het zelfbruinen Voordat u uw zelfbruiner gaat aanbrengen, is het een goed idee om een ​​basis te […]

BEAUTYCOS begeleidt u naar een mooie bruine kleur zonder dat u tijd in de zon hoeft door te brengen. We presenteren onze favoriete zelfbruiners en bronzers en geven tips hoe je de gewenste bruine kleur kunt bereiken.

Vóór het zelfbruinen

Voordat u uw zelfbruiner gaat aanbrengen, is het een goed idee om een ​​basis te creëren zodat de huid niet uitdroogt, omdat dit kan leiden tot een ongelijkmatige bruine kleur.

Zorg er daarom voor dat je de dagen ervoor na het baden een rijke bodylotion gebruikt. Als u zich vooraf moet scheren, raden wij u aan dit minimaal 24 uur van tevoren te doen.
Bovendien is het belangrijk om de huid te exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen en ervoor te zorgen dat het huidoppervlak glad is, omdat dit een gelijkmatiger resultaat geeft.

Gebruik een goede bodyscrub, indien mogelijk de dag ervoor, zodat de huid klaar is voor zelfbruining. Besteed speciale aandacht aan het goed reinigen van droge plekken zoals knieën en enkels.

Dingen om te onthouden

BRENG ZELFBRUINER ALLEEN AAN OP EEN GEMACHTIGDE HUID
Scrub de huid de dag ervoor grondig
VERDEEL DE ZELFBRINNER GELIJKMATIG OVER HET LICHAAM
VERGEET NIET UW HANDEN TE WASSEN ALS U KLAAR BENT
Bouw de kleur op over meerdere rondes

Wat een zelfbruiner!

Volg deze stappen en je bent in de beste positie om een ​​mooie bruine kleur te krijgen met zelfbruiner. Zorg ervoor dat het lichaam voor gebruik volledig droog is, begin met lange, gelijkmatige bewegingen in dunne lagen. Wij adviseren het gebruik van een applicatiehandschoen om verkleuring van de handen te voorkomen.

Zelfbruiner stap voor stap

Begin met je benen en werk de zelfbruiner in cirkelvormige bewegingen uit. Besteed bijzondere aandacht aan uw voeten en knieën. Hierbij is het belangrijk dat het product gelijkmatig en goed verdeeld wordt. Denk eraan, tussen je tenen! Werk vervolgens langs de lengte van je lichaam naar je armen. Hier begin je aan de buitenkant en werk je het product langzaam naar de binnenkant van de armen en oksels toe. Meestal zijn de armen lichter dan de rest van het lichaam, daarom raden wij aan om wat bodylotion door uw zelfbruiner te mengen. Hetzelfde geldt als u uw handen moet smeren.

Als u klaar bent met het aanbrengen van het product, veeg dan uw knieën en ellebogen af ​​met een vochtige doek en maak de nagels van uw handen en tenen schoon, zodat u geen verkleuring opmerkt. Als u een intensere kleur wilt, moet u minimaal 10 minuten wachten voordat u het proces opnieuw start.

Wacht 8-12 uur voordat u gaat douchen en overtollige verf afwast.

Denk aan je gezicht

Net als op het lichaam wordt aanbevolen om het gezicht te exfoliëren voordat u de zelfbruiner gebruikt. Houd er rekening mee dat er zelfbruiners zijn die speciaal voor het gezicht zijn ontworpen, omdat de huid hier dunner is dan op het lichaam.

Wees voorzichtig rond de haarlijn om verkleuring van het haar te voorkomen. Met voordeel breng je crème aan op de haarlijn, die je vervolgens gemakkelijk kunt verwijderen. Wees voorzichtig rond de ogen en oogleden, zodat je hier slechts een dun laagje aanbrengt.

Gebruik vervolgens een wattenstaafje om eventueel product van je wenkbrauwen te verwijderen.

NA DE ZELFBRINNER

WIJ RADEN U AAN OM TEN MINSTE 20-60 MINUTEN TE WACHTEN VOORDAT U DE KLEDING AANTREKT, ANDERS RISICO DAT DE KLEUR DOOR DE KLEDING AANVOELT EN ONGELIJK OP DE HUID LIGT. KIES VOORDEEL LOSSE KLEDING VAN KATOEN DIE GEMAKKELIJK TE WASSEN IS.
Bekijk hier ons grote aanbod zelfbruiners van Tan-Luxe