Make-up Manicure

Zo krijg je mooie zomerse nagels

Het warme en zonnige weer komt eraan en het is tijd om je mooie zomernagels te laten doen. We ruimen de donkere winterverven op en zoeken de lichtere kleuren. Maar hoe krijg je snel mooie zomernagels en hoe zorg je ervoor dat je nagels ook in de zomer verzorgd blijven? Dit artikel geeft antwoorden op […]

Het warme en zonnige weer komt eraan en het is tijd om je mooie zomernagels te laten doen. We ruimen de donkere winterverven op en zoeken de lichtere kleuren. Maar hoe krijg je snel mooie zomernagels en hoe zorg je ervoor dat je nagels ook in de zomer verzorgd blijven? Dit artikel geeft antwoorden op dit alles en nog veel meer.

Er is veel gaande in de nagelbranche en daarom begeleiden wij je langs de laatste trends, tendensen en kleuren van de zomer. Als je ook graag mooie en chique zomernagels hebt, kom je hier veel meer te weten over hoe jij deze zomer deel kunt uitmaken van de mode.

Nagelverzorging

Nagels hebben het hele jaar door verzorging nodig, en dat hoeft niet lang te duren. Als u uw nagels toch moet lakken, raden wij u aan om 5 minuten extra aan de verzorging te besteden. Schone en goed verzorgde nagels zorgen ervoor dat de lak beter kan worden aangebracht en een prachtig resultaat oplevert.

Volg deze stapsgewijze handleiding om in een mum van tijd verzorgde nagels te krijgen.

Week de nagels een paar minuten in warm water. Een goede truc is om een ​​goede olie aan het warme water toe te voegen om de nagels en nagelriemen zachter te maken. Je kunt ook citroen aan het handbad toevoegen om de nagels wit te houden.

  • Gebruik nagelriemolie. Doe een klein druppeltje nagelolie op elke nagel en masseer dit één voor één in de nagel.
  • Gebruik een nagelriemduwer. Duw de nagelriemen terug met een nagelriemduwer. Nagelriemtape zorgt ervoor dat je nagels gezond en beschermd zijn. Daarom mogen ze niet worden afgesneden, maar eenvoudigweg worden “bevestigd”.
  • Knip alle nagelwortels af met een nagelschaartje.
  • Werk af met een goede handcrème.

Nadat de nagels en handen droog zijn, kunt u de basecoat, nagellak en topcoat aanbrengen


Nail Art

Nagelkunst is een blijvertje! Maak mooie en spannende creatieve patronen op nagels. Je kunt onder andere ombre-nagels maken met een overgang of verschillende patronen maken met tape. Als je niet geïnteresseerd bent in nail art, maar toch een gewaagdere look wilt, kun je sommige nagels in één kleur verven en de rest in een andere kleur.

Fijne en heldere kleuren

Het zijn felle kleuren die hier deze zomer populair zijn, en modellen lopen over de catwalk met prachtige gele, groene en oranje nagels. Felle kleuren zijn populair deze zomer. Roze is dit jaar bijzonder groot.

eclair my love sexy plunge essie on the roadie Essie garden variety 361 Essie strut your stuff 322


Essie fijiblue la laessie stones n rosesessie go ginzaGoing Guru

Nagelkunst ideeën

e5c3f87fe86912844db35346e5fa3c99 bikini so teeny og fiji essie half and half (brugt)