Make-up

Wimperserum – Krijg mooie lange wimpers met het juiste wimperserum

Wil je lange, mooie wimpers? Wij hebben de perfecte gids voor je samengesteld! Hier in onze blog vind je het recept voor je natuurlijke lange wimpers. We helpen je graag verder.

Wil je lange, mooie wimpers? Wij hebben de perfecte gids voor je samengesteld! Hier in onze blog vind je het recept voor je natuurlijke lange wimpers. We helpen je graag verder.

Wat bevat wimperserum?

Denk ook dat wimperserum een beetje een jungle is om door te navigeren. Wat het wimperserum precies bevat, verschilt per product – daarom kun je in deze blog precies zien welke ingrediënten de wimpers versterken.

Hoe helpt een wimperserum?

Over het algemeen voedt het wimperserum je wimperhaartjes tot in de wortel, waardoor je wimpers langer, donkerder en sterker worden. Het serum verandert je wimpers dus in ongelooflijk mooie wimpers.

Al na 4-8 weken zul je verschil zien. Je zult het niet alleen zien, maar ook voelen. Je wimpers zullen er sterker en mooier uitzien. Soms voel je de verandering al na vier weken.

Wat is het beste wimperserum?

Bij BEAUTYCOS bieden we de populairste en beste wimperserums:

Alle drie de producten bevatten rijke eigenschappen. Als je op zoek bent naar veganistische producten, RevitaLash en Sanzi Beauty zijn 100% veganistisch. Hieronder vind je meer info over elk product. Bijvoorbeeld wat de wimperserums bevatten en wat ze elk goed doen voor je wimpers.

RevitaLash Wimpernserum – RevitaLash Advanced Wimper Conditioner

RevitaLash - Wimpernserum

Revitalash is een van de populairste merken op de markt. Het wimperserum bestaat uit voedende ingrediënten die zorgen voor een uitgebalanceerde combinatie. Deze combinatie is zowel effectief als zacht voor de wimpers.

RevitaLash is door velen over de hele wereld getest en gebruikt en heeft geweldige resultaten opgeleverd. Zie dit resultaat dat voor zichzelf spreekt.

revitalash_vorher und nachher

Revitalash Eyelash Conditioner is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Hier zie je een uitgebreid overzicht van de duurzaamheid van de verschillende maten:

Ingrediënten:

Biotinoyl Tripepdide-1 – Dit ingrediënt bevordert de haargroei door de haarzakjes te stimuleren. Biotine (vitamine B7) – Dit helpt de levenscyclus van het haar te verlengen door de wimpers te versterken. Calendula-extract – Calendula-extract voedt de huidcellen. Ginsengextract – Het extract van ginseng biedt extra stevigheid, waardoor de wimpers nog dikker worden.

Vind hier RevitaLash Wimpernserum – RevitaLas Advanced Eyelash Conditioner.

M2 Beauté Wimperserum – Wimperactiverend Serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 Beauté is de afgelopen jaren een populair merk geworden en is niet voor niets voor veel mensen het favoriete wimperserum. M2 Beauté is dermatologisch getest en beoordeeld als “extreem goed”.

De inhoud van M2 Beauté bevat voedende ingrediënten die de wimpers versterken en stimuleren. Vooral de natuurlijke groei van de haarwortels wordt bevorderd door zowel de actieve als de inactieve haarwortels in de wimpers te activeren. Hierdoor wordt een resultaat van langere, donkerdere en veel sterkere wimpers verkregen, die bovendien volume geven.

Ingrediënten:

Norbimatoprost – Het ingrediënt activeert de natuurlijke groei van de wimpers. Biotine (vitamine B7) – Dit helpt de levenscyclus van het haar te verlengen. Hyaluronzuur – De wimpers blijven sterk en gezond. Prodew 500 – Bindt vocht. Gehydrolyseerd Glycosaminoglycaan (GAG) – Dit ingrediënt maakt de wimpers flexibel door vocht en kracht toe te voegen.

Vind hier M2 Beauté – Wimper Activerend Serum

SANZI Beauty – Wimper Groei Serum

Sanzi Beauty

SANZI Beauty Wimperserum is een 100% veganistisch serum. Daarom vermijd je prikjes of ongemak bij het gebruik van het serum. Tegelijkertijd krijg je verbazingwekkende volumineuze wimpers binnen 6-8 weken. Het eindresultaat is zichtbaar na 16 weken.

SANZI Beauty heeft Myristoyl Pentapeptide-17, dat over het algemeen je haargroei bevordert, en Arginine, dat de bloedtoevoer naar de haarzakjes verhoogt. Daarnaast is er hyaluronzuur toegevoegd om de haarwortels te voeden en te hydrateren. Dit alles zorgt voor extreem mooie wimpers.

revitalash vor und nachher
Voor en na gebruik van RevitaLash wimperserum

SANZI Beauty Wimperserum is verkrijgbaar in 2 ml en 5 ml.
Hier vind je het product in 2 ml: SANZI Beauty Wimper Groei Serum in 2 ml. Hier vind je het product in 5 ml: SANZI Beauty Wimper Groei Serum in 5 ml.

Bij BEAUTYCOS zijn we dol op alle drie de wimperserums en we zorgen ervoor dat ze allemaal goed getest zijn. We hopen dat je na het lezen van deze blogpost het aandurft om je eigen wimperreis te beginnen. We zijn er absoluut zeker van dat je fantastische Bambi wimpers zult krijgen die onweerstaanbaar zijn.

Laat je inspireren door BEAUTYCOS en vind de hele selectie wimperserums hier.

Als je hier verder leest, vind je:

  • Gebruik van wimperserum
  • Gebruik van wimperserum voor wimperextensions
  • Gebruik van wimperserum voor gevoelige ogen

Hoe gebruik je een wimperserum?

Dit geldt voor alle drie de producten: Het wimperserum moet bij voorkeur één keer per dag en op schone wimpers worden aangebracht. Het is daarom belangrijk dat je niet direct daarna make-up aanbrengt. Zo werkt het serum optimaal. Het wimperserum moet volledig in de wimpers op de bovenste wimperlijn worden aangebracht.

We raden aan om het serum op gereinigde wimpers te gebruiken. Het serum kan de hele nacht doorwerken en wonderen doen voor je wimpers.

Gebruik van wimperserum voor wimperextensions

Als je al wimperextensions gebruikt, is het een goed idee om wimperserum aan te brengen. Dit komt omdat het moeilijk is voor de natuurlijke wimpers om wimperextensions te dragen. De valse wimpers kunnen de natuurlijke wimpers zwaar belasten. De natuurlijke wimpers kunnen afbreken of sneller afvallen. Daarom is het een ongelooflijk goede manier om je eigen wimpers te versterken, vooral met het wimperserum als je valse wimpers gebruikt.

Gebruik van wimperserum voor gevoelige ogen

Als je erg gevoelige ogen hebt, kun je het wimperserum altijd voor gebruik testen. Bijvoorbeeld op je hand. Voor de zekerheid zijn zowel RevitaLash als Sanzi Beauty 100% veganistisch, zonder parfum en parabenen. Zo voorkom je prikken en roodheid als je het serum niet direct in je oog krijgt.

Alle wimperserums die we in Europa verkopen zijn natuurlijk goedgekeurde producten.

Veel succes met je wimperreis. We hopen dat de gids je heeft geholpen en dat je je wimpers nu al omtovert tot compleet onweerstaanbare lange wimpers.