Manicure

Veilig en gemakkelijk gellak verwijderen

Heb je tevergeefs geprobeerd om wattenschijfjes en gewone nagellakremover te gebruiken om je gellak te verwijderen? Lees in deze gids hoe je gellak verwijdert.
Extract: Verwijder je gellak gemakkelijk en eenvoudig, zonder je eigen nagels te beschadigen. Is je uitgroei iets te lang geworden en wil je de gellak gewoon verwijderen, zodat je nieuwe mooie nagels kunt leggen? Wij vertellen je hoe je dit het makkelijkst en goedkoopst kunt doen, zodat je niet geen geld hoeft te spenderen aan een duur salonbezoek.

Wat heb je nodig om gellak van je nagels te verwijderen?

Bij het verwijderen van je gellak moet je altijd een beetje voorzichtig zijn en er vooral voor zorgen dat je producten gebruikt die specifiek bedoeld zijn voor het verwijderen van gellak.

Heb je tevergeefs wattenschijfjes en gewone nagellakremover gebruikt? Gewone nagellakremover kan geen gellak verwijderen, aangezien dit een nagellak is vermengd met gel, vandaar de naam gellak. Hieronder vind je een stapsgewijze gids voor het verwijderen van je gellak. Daarnaast hebben we twee producten geselecteerd die wij aanraden om te gebruiken.

Goede producten voor het verwijderen van gellak

Zo verwijder je gellak

Le Mini Macaron heeft de set Le Mini Macaron Gel Polish Remover Kit en de Le Mini Macaron Gel Removal Clips ontwikkeld. Beide producten zijn supermakkelijk te gebruiken bij het verwijderen van je gellak. Houd er echter rekening mee dat de clips niet alleen kunnen worden gebruikt, maar eerder een aanvulling zijn op de Gel Polish Remover Kit-set. We laten hieronder zien hoe je de gellak verwijdert met deze geweldige en ontzettend eenvoudig te gebruiken producten om nagellak te verwijderen.

Le Mini Macaron Gel Polish Remover Kit

Deze set bevat 100 katoenen tissues met aceton. Dankzij de 100 tissues kun je je gelnagels keer op keer verwijderen.

Het duurt ca. 20 minuten om de gellak te verwijderen. En het is supermakkelijk met deze Gel Polish Remover-set.

Zo werkt het:

Deze set bevat 100 katoenen tissues met aceton. Dankzij de 100 tissues kun je je gelnagels keer op keer verwijderen.

Het duurt ca. 20 minuten om de gellak te verwijderen. En het is supermakkelijk met deze Gel Polish Remover-set.

Zo werkt het:

STAP-VOOR-STAP GIDS – Om gellak te verwijderen

Stap 1:
Vijl het oppervlak van je nagels. Zorg ervoor dat je slechts licht vijlt en stopt als je nagels niet meer glanzen.

Stap 2:
Open het zakje door de transparante folie aan de achterkant te verwijderen en steek je vinger in de zak. Doe dit met al je vingers.

Stap 3:
Laat de zakjes 15 minuten op de nagels zitten.

Stap 4:
Nadat je de zakjes hebt verwijderd, is veel van de lak opgelost of klaar om gemakkelijk te worden verwijderd. Je kunt de laatste resten gellak verwijderen met behulp van het platte uiteinde van de nagelriemschijf of je kunt heel voorzichtig over de resterende resten gellak vijlen.

Houd er rekening mee dat de katoenen tissues voor eenmalig gebruik zijn .

Nu heb je opnieuw schone en mooie nagels.

Wil je een extra effect en dat de katoenen tissues gedurende de 15 minuten nog meer gellak verwijderen? – Dan kun je Le Mini Macaron Gel Removal Clips gebruiken.

Le Mini Macaron Gel Removal Clips

Dit pakket bevat 10 clips, die je telkens wanneer je je gellak moet verwijderen, kunt gebruiken.

Het proces zelf is hetzelfde als bij het gebruik van de Gel Polish Remover Kit.

Je volgt daarom gewoon het bovenstaande stappenplan, waarbij je de katoenen tissues gebruikt en deze clips vervolgens op elke vinger aanbrengt, zonder de tissues.

Ook nu moet je 15 minuten wachten, terwijl je zowel de katoenen tissues als de clips aan hebt, en dan zul je merken dat, dankzij het gebruik van beide producten, de gellak nog meer is verdwenen.

Het dubbele effect ontstaat doordat de clips ervoor zorgen dat er minder lucht tussen de tissue en de nagel komt. Daardoor zal de gellak veel geconcentreerder oplossen.

Als je het allemaal visueel wilt zien, kun je het hele proces bekijken in deze video.

Bedankt voor het meelezen. We hopen dat deze gids nuttig was en dat je nu niet meer twijfelt aan hoe je gellak aanbrengt.

Wil jij ook weten hoe je de mooiste gelnagels aanbrengt? Bekijk dan onze gids op onze BEAUTY blog.

Maak thuis je eigen gelnagels – Gaat meer dan 10 dagen mee.