Manicure

Tijd voor mooie lentenagels

De lente komt eindelijk in aantocht en de zomer komt snel dichterbij, wat betekent dat de nagels nieuwe, frisse kleuren nodig hebben. Mooie lentenagels in mooie lichte tinten maken je look compleet, en in de lente en zomer zijn het juist de pastelkleuren waar je op moet letten. Het nagellakuniversum zit vol mogelijkheden, en alleen […]

De lente komt eindelijk in aantocht en de zomer komt snel dichterbij, wat betekent dat de nagels nieuwe, frisse kleuren nodig hebben. Mooie lentenagels in mooie lichte tinten maken je look compleet, en in de lente en zomer zijn het juist de pastelkleuren waar je op moet letten. Het nagellakuniversum zit vol mogelijkheden, en alleen jouw verbeelding bepaalt de grenzen.

Het toppunt van mode op het gebied van nagellak is het combineren van meerdere kleuren, en we zien dat deze trend zich voortzet. Het gebruik van meerdere kleuren samen kan bijvoorbeeld door elke vinger een andere kleur te geven of door alle vingers gekleurd te hebben, op één of twee individuele vingers na, die dan een andere kleur hebben. Je kunt een compleet andere kleur op de hele nagel aanbrengen of de nagel splitsen om meer kleuren of patronen toe te voegen. Het is dus niet meer dan normaal dat je een beetje begint te experimenteren met verschillende kleuren, vormen en patronen.

In dit bericht laat ik je zien hoe je verschillende kleuren kunt gebruiken met behulp van zeer eenvoudige methoden en technieken. Het is belangrijk dat je eerst de nagels schoonmaakt, zodat je de beste basis hebt voor een mooi resultaat.

Gids voor nagelvoorbereiding

  1. Reinig de nagels van vuil en roet
  2. Verwijder oude nagellak en was de nagels grondig met water en zeep
  3. Duw de nagelriemen terug met een nagelriemduwer
  4. Vijl de nagels in de gewenste vorm
  5. Optioneel: Als je last hebt van zwakke nagels die gemakkelijk breken, is het een goed idee om nagelversterkers aan te brengen
  6. Breng een basislaag aan om de nagel te beschermen
  7. Breng vervolgens nagellak aan in de gewenste kleur
  8. Vergeet niet om te eindigen met een topcoat

U kunt bijvoorbeeld de volgende producten gebruiken:

Nagelvijlen >>>

De gemakkelijke methode

Om een ​​eenvoudiger maar modernere look te creëren, zoek je twee of drie van je favoriete kleuren. Afhankelijk van of je twee of drie kleuren gebruikt, breng je dezelfde kleur aan op drie nagels. Plaats de laatste twee kleuren op de andere twee. Deze eenvoudige methode helpt nagels spannender en uitnodigender te maken, en iedereen kan eraan deelnemen.

Maak een patroon met tape

Voor de iets geavanceerdere techniek heb je opnieuw je nagellak en wat tape nodig. Je begint met het aanbrengen van de basiskleur en wacht tot deze droog is. Knip vervolgens de tape in het gewenste patroon uit en breng deze op de nagel aan. Het is belangrijk dat de basiskleur vooraf 100% droog is, anders verpest je het resultaat. Neem nu een andere kleur en breng deze op de nagel aan en wacht tot deze droog is voordat je de tape verwijdert.

Lente kleuren

Bekijk de prachtige pastelkleuren en tinten die deze zomer populair zullen zijn in de onderstaande galerij.

Bekijk hier ons grote assortiment nagellakken

Nagelverzorging vindt u hier