Huidverzorging

Oogwallen en donkere kringen – Oogcrème-gids

Zware en donkere kringen onder de ogen zijn gewoon niet zo geweldig. De meesten van ons zijn bekend met donkere kringen of wallen onder de ogen, verhoogde oogcontouren en beginnende lijntjes en rimpels. Het is vaak het eerste wat we zien als we ‘s ochtends in de spiegel kijken. We voelen ons misschien wel uitgerust, […]

Zware en donkere kringen onder de ogen zijn gewoon niet zo geweldig. De meesten van ons zijn bekend met donkere kringen of wallen onder de ogen, verhoogde oogcontouren en beginnende lijntjes en rimpels. Het is vaak het eerste wat we zien als we ‘s ochtends in de spiegel kijken. We voelen ons misschien wel uitgerust, maar zien er gewoon niet zo uit. En we weten dat de gedachte die door je hoofd gaat als je daar staat is “ik zou iets moeten doen”. We hebben het je gemakkelijk gemaakt om te beginnen.

Geteste oogcrèmes

In de loop der jaren hebben we bijna elke oogcrème getest die je maar kunt bedenken, en nu krijg je een gids om de beste oogcrème te vinden voor jouw oogcontour.

Droge huid

Alle oogcrèmes hydrateren. De meeste producten hebben meestal meerdere functies. Een populaire is de oogcrème van Clinique – All About Eyes. Het verhoogt het vochtgehalte en voorkomt vochtverlies. Als het gebied rond de ogen extreem droog is, is het aan te raden om te kiezen voor de rijke versie.

Kringen onder de ogen

Een goede oogcrème kan moeilijk te vinden zijn en als je donkere kringen hier en nu wilt wegwerken, is het aan te raden om deze aan te vullen met een voedende concealer. De combinatie van de effectieve BABOR SeaCreation – De Oogcrème en De Balsem Concealer is uitstekend. De Oogcrème vermindert donkere kringen, wallen en schaduwen onder de ogen. Hij trekt snel in, zodat je daarna gemakkelijk je concealer kunt aanbrengen. The Balm Concealer biedt een volledige dekking, zodat je een vlekkeloos resultaat krijgt. Hij heeft ook een antirimpelformule die de huid de hele dag fris houdt.

Wallen onder de ogen

Sommigen ervaren dat de huid de hele tijd gezwollen is, terwijl anderen er alleen last van hebben als ze opstaan. Vaak is de oorzaak vocht dat zich onder de huid heeft opgehoopt, maar gelukkig kunnen we het vocht met een beetje moeite verwijderen. Babor Skinovage Cooling Eye Gel is een verkoelende en olievrije ooggel voor gezwollen ogen. Het is goed voor contactlensdragers en veel mannen zijn blij met de gelconsistentie. Je kunt je oogroutine verbeteren met een oogserum.

EXUVIANCE AF Vitamine C20 Serum Capsules wordt aangebracht met kleine bolletjes die het vocht helpen afvoeren en een aangenaam verkoelend effect hebben. Uit een onderzoek van Exuviance is gebleken dat 90% van de gebruikers vindt dat de wallen onder de ogen binnen 4 uur na het aanbrengen van het product zijn verminderd.

Fijne lijntjes

Wanneer de eerste lijntjes verschijnen, is het belangrijk om je inspanningen te vergroten, vooral als je de huid rond je ogen nog niet eerder hebt verzorgd.

Babor Anti-Rimpel Oog Fluid heeft een verstevigend en gladmakend effect op de huid rond de ogen en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het hydrateert en beschermt tegen huidveroudering door UV-stralen. Dankzij de rollende applicator heeft de crème ook een drainerende werking. Naast een oogcrème is het alleen aan te raden om er een oogserum onder te gebruiken om de huid de ultieme behandeling te geven.

Bioeffect EGF Eye Serum is een effectief antiverouderingsserum dat speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen.

De applicator van het product is een kleine “roller” die een verkoelend effect heeft dat stimulerend en verfrissend werkt. Het product bevat erkende EGF-ingrediënten en is volledig vrij van parabenen, alcohol en olie.

Lijnen en rimpels

Bestaat er een verstevigende oogcrème die werkt? JA, die is er!

Alles wat het lichaam produceert, gaat een beetje langzamer naarmate we ouder worden, maar dat betekent niet dat je de huid niet op weg kunt helpen.

Het heeft nog steeds zijn effectieve absorptievermogen en je kunt dus via serum en crème wat toevoegen van wat de huid mist. Biotherm Eye Cream is een actieve anti-aging oogcrème die fijne lijntjes en rimpels vermindert. Door het siliconengehalte heeft het een visueel hier-en-nu effect. De formule met hydroxyproline stimuleert de celvernieuwing van de huid en heeft daardoor een anti-aging effect.

Lancome Oogcrème – Multiple Lift Ultimate Rejuvenating Eye Duo is een luxe verstevigende crème die ook de hele maand door gebruikt kan worden tegen rimpels.

Als je het ultieme wilt, dan is Babor HSR Lifting Extra Firming Eye Cream iets voor jou. Dit is de crème de la crème van Babor’s oogproducten. Het is voor de rijpere dame die een effectieve, verstevigende en zachte oogcrème wil. HSR heeft een geavanceerd complex dat zich richt op lifting.