Haarverzorging

NEW Curly Girl

Ik werd Curly Girl omdat mijn haar altijd kroes was en er versleten uitzag. In het begin was het erg verwarrend en kon ik er niet achter komen hoe ik het moest doen met de Curly Girl-methode. Toen ik op Beautycos terechtkwam, werd ik aangenaam verrast. De blog was erg behulpzaam en ondersteunend. Er is […]

Ik werd Curly Girl omdat mijn haar altijd kroes was en er versleten uitzag.

In het begin was het erg verwarrend en kon ik er niet achter komen hoe ik het moest doen met de Curly Girl-methode. Toen ik op Beautycos terechtkwam, werd ik aangenaam verrast. De blog was erg behulpzaam en ondersteunend. Er is ook een hele pagina met goedgekeurde Curly Girl-producten… fantastisch. Wordt het nu makkelijker?

Goedgekeurde Curly Girl shampoos en conditioners vind je hier!
Goedgekeurde Curly Girl stylingproducten vind je hier!

Waarom werd ik een Curly Girl?

Ik ben een Curly Girl geworden omdat mijn haar altijd kroes was en er versleten uitzag. Ik werd geïnspireerd door een vriendin die me de Curly Girl-methode aanraadde omdat ze het zelf had geprobeerd en er succes mee had. Elke maand zie ik dat mijn krullen minder pluizig worden!

Hoe doe ik dat?

Ik testte mijn haar voordat ik begon en merkte al snel dat mijn haar te weinig vocht had. Dat was geen grote verrassing, want mijn haar is altijd pluizig en versleten geweest.

Ik herinnerde me de laatste keer dat ik mijn haar gewassen had en probeerde toen verschillende producten die meer vocht voor mijn haar bevatten. Ik was mijn haar altijd eerst met warm water en spoel het daarna uit met koud water. Dit helpt mijn haar om makkelijker vocht vast te houden. Ik ben zelf erg blij met de producten van Moroccanoil. Ik föhn mijn haar met een diffuser op lage warmte of gebruik een microvezeldoek om het te drogen.