Huidverzorging

Murad Huidverzorging

Murad`s verhaal Dr. Murad is een inspirerende man met wetenschap en hart achter de wereldberoemde Murad huidverzorging. Zijn missie is het creëren van een mooie huid, en met een mooie huid bedoelt Howard een gezonde huid. In 1989 lanceerde Murad Skin Care het eerste klinische huidverzorgingsmerk en veranderde in één klap de manier waarop de […]

Dr. Murad BLog Billede

Murad`s verhaal

Dr. Murad is een inspirerende man met wetenschap en hart achter de wereldberoemde Murad huidverzorging. Zijn missie is het creëren van een mooie huid, en met een mooie huid bedoelt Howard een gezonde huid. In 1989 lanceerde Murad Skin Care het eerste klinische huidverzorgingsmerk en veranderde in één klap de manier waarop de hele wereld naar huidverzorging keek. Murad is ontworpen om beschikbaar te zijn voor iedereen die zijn huid op een gezonde en duurzame manier wil verbeteren. Met meer dan 28 jaar ervaring in innovatieve en geavanceerde huidverzorging is Murad een perfecte kandidaat als professionele huidverzorging voor particulieren.

Ken je de producten van Murad?

Murad bestaat uit een huidverzorgingslijn met individuele lijnen voor verschillende huidtypes en -condities. Dit betekent dat je je huidverzorgingsproducten precies op maat kunt laten maken voor jou en je huid.

Goede Murad-aanbiedingen

Onze missie bij BEAUTYCOS is ervoor te zorgen dat je de beste producten tegen de beste prijs krijgt. U kunt daarom altijd Murad producten goedkoop kopen in onze online shop.

Ga je gang…!

Als je een Murad crème, een Murad serum of iets heel anders wilt proberen, hebben we een klein overzicht voor je gemaakt waar je gemakkelijk de juiste producten voor jouw huidconditie kunt vinden.

Voor de vochtarme huid

Murad Renewing Cleansing Cream

Murad Hydrating Toner

MURAD Resurgence Rapid Collagen Infusion

MURAD Environmental Shield Vita-C Eyes Dark Circle Corrector

MURAD Resurgence Retinol Youth Renewal Night Cream

Voor de onzuivere huid

Murad Blemish Control Clarifying Cleanser

Murad E-Shield Rapid Resurfacing Peel

Murad Blemish Control – Clarifying Mask

Murad – Rapid Relief Spot Treatment

Voor de gevoelige huid

Murad Hydrating Toner

Voor de gepigmenteerde huid

MURAD Resurgence Renewing Cleansing Cream

Murad E-Shield Essential-C Toner

MURAD Enviromental Shield Intensive-c Radiance Peel

Denk overdag altijd aan zonnebescherming …koop hier