Manicure

Maak je eigen gellaknagels

Deze blogpost begeleidt u bij de supergemakkelijke voorbereiding van de manicure en het aanbrengen van uw gelnagellak, ook wel gelnagellak genoemd. Daarnaast geven wij je antwoorden op zaken die je moet vermijden om een ​​mooi resultaat te behalen: Kies de juiste manicureapparatuur Om je gellak-reis te beginnen, heb je een startpakket voor manicure-gellak nodig. Bij […]

Deze blogpost begeleidt u bij de supergemakkelijke voorbereiding van de manicure en het aanbrengen van uw gelnagellak, ook wel gelnagellak genoemd. Daarnaast geven wij je antwoorden op zaken die je moet vermijden om een ​​mooi resultaat te behalen:

Kies de juiste manicureapparatuur

Om je gellak-reis te beginnen, heb je een startpakket voor manicure-gellak nodig. Bij BEAUTYCOS zijn er veel verschillende soorten en kleuren, van het populaire en kleurrijke merk Le Mini Macaron.

Wanneer je een starterspakket aanschaft, kun je kiezen uit veel verschillende kleuren. Kies vanaf het begin met welke kleur(en) je wilt beginnen in je startset. Vervolgens kunt u meer en nieuwe kleuren toevoegen aan uw manicureset.

Het belangrijkste hulpmiddel bij het aanbrengen van uw gellak is een LED-lamp voor het uitharden van de gellak. Deze kunt u bij ons verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

Zie bijvoorbeeld deze twee starterkits: Le Mini Macaron Kit en Le Mini Macaron Le Maxi Kit.

Het verschil tussen deze twee startersets zit hem vooral in het formaat van de LED-lampen en het aantal Gellak nagellakken dat je krijgt bij aankoop ervan. (Bekijk de foto’s voor het maatverschil van de LED-lampen). Welke maat LED-lamp u moet kiezen, hangt af van hoeveel nagels u tegelijkertijd wilt uitharden.

Hier is een kleine selectie van de vele kleuren die we aanbieden op deze pagina van Le Mini Macaron.

Hier ziet u het gehele assortiment en alle kleuren van Le Mini Macaron.

Bereid je nagels voor en verzorg ze

Nadat u de juiste kleur(en) heeft gekozen, moet u beginnen met het voorbereiden van uw nagels op een goede manicure. Een grondige voorbereiding zal bepalen hoe lang je nagels meegaan, of het nu 2 dagen of meer dan 10 dagen zijn.

Maak deze fout niet…

Veel mensen denken dat ze de voorbereidingsstap voor het aanbrengen van nagellak, schellak of gelnagels gemakkelijk en elegant kunnen overslaan. Als u deze stap overslaat, zult u nooit meer hetzelfde geweldige resultaat ervaren als met deze handleiding.

Stap 1. Duw de nagelriemen terug

Begin met het gebruik van uw nagelriemduwer door zachtjes tegen de huid aan de basis van de nagel te drukken. Hier kun je merken dat er een teveel aan witte huid is. Deze overtollige huid bestaat uit dode huidcellen en het is belangrijk dat u deze zo goed mogelijk probeert te verwijderen. Je nagels moeten altijd zo schoon en huidvrij mogelijk zijn, omdat de gellak niet aan de dode huidcellen blijft plakken.

Stap 2. Bestand

Zodra u uw nagelriemen onder controle heeft, moet u beginnen met het vijlen van uw nagels. Hier moet u de meegeleverde nagelvijl gebruiken en de vijl lichtjes over de nagelplaat bewegen. Strijk pas totdat je de glanzende buitenkant van de nagels gemakkelijk hebt verwijderd.

Houd er rekening mee dat u de nagel maar heel weinig hoeft te aaien, meestal maar een paar keer. Hierdoor kan de gel nagellak nog beter hechten en langer meegaan.

Stap 3. Maak de nagel schoon

Nu zijn je nagels helemaal wit nadat je ze hebt gevijld. Je moet ze nu laten schoonmaken, zodat ze mooi klaar zijn als je je gelnagellak aanbrengt.

Het is belangrijk dat de nagels grondig worden gereinigd, zodat het natuurlijke vet en olie van de nagels tot een minimum worden beperkt. Hierdoor blijft de lak nog beter op je nagels zitten.

Maak je nagels schoon met een van de meegeleverde removerpads. Hier is het belangrijk dat je zowel langs de randen komt als op je nagels bijt. Nu kunt u uw gelnagellak aanbrengen zoals u dat wilt.

Het aanbrengen van de gel nagellak

Stap 1. Breng de eerste laag gellak aan

Nu heb je het leuke gedeelte bereikt, namelijk het aanbrengen van de gellakkleur die je hebt gekozen voor je nagels. Eerst moet je beginnen met het aanbrengen van een primer. Dit doe je door een heel dun laagje van je Gel Polish kleur aan te brengen. Droog indien nodig.

Stap 2. Laat de gellak uitharden in de LED-lamp

Laat de verf nu 30 seconden uitharden in de LED-lamp, zoals je ziet op de onderstaande afbeelding.

Stap 3. Breng de laatste laag gellak aan

Herhaal hetzelfde proces opnieuw en breng de laatste laag gellak aan. Hierbij bepaal je zelf hoe dik een laag moet zijn. Herhaal het proces in de LED-lamp.

Vergeet niet om gellak op het uiteinde van elke nagel aan te brengen. Dit verlengt de duurzaamheid en voorkomt dat de kleur gaat rafelen.

Nu heb je de mooiste nagels die meer dan 10 dagen kunnen blijven zitten.

Je bent nu klaar om met de mooiste nagels de stad in te gaan. Pas tegelijkertijd uw uiterlijk aan, zoals in de onderstaande afbeeldingen.

Twijfel je nog een beetje of gellak wel iets voor jou is? – Dan kun je deze stapsgewijze videohandleiding bekijken.

Verstevig uw nagels met een voedende nagelbehandeling

Als je een goede nagelbehandeling nodig hebt om de nagels te versterken, dan is deze Le Mini Macaron Rescue Moi After-Gel Nail Recovery het perfecte product.

Tot 10 dagen na aanvang van de behandeling ervaart u sterke en gezonde nagels. De prachtige nagelresultaten zijn te danken aan de ingrediënten van de drievoudige AHA-formule en vitamine B5 en vitamine C in de nagelbehandeling.

De nagelbehandeling werkt als een lakmasker over uw nagels en moet gedurende een periode van 14 dagen worden herhaald.

STAP-VOOR-STAP INSTRUCTIES – Voor nagelbehandeling

Step 1:

Dag 1: Verwijder natuurlijk vet en olie van nagels. Hier moet je een removerpad of gewone nagellakremover gebruiken. Je nagels zijn nu klaar om de nagellak aan te brengen en aan de lucht te laten drogen. Breng nog een laag vernis aan en laat het opnieuw aan de lucht drogen.

Step 2: Dag 3: Breng twee nieuwe lagen vernis aan.

Step 3: Dag 6: Begin met het verwijderen van de vernis. Breng vervolgens twee nieuwe lagen nagellak aan op schone nagels.

Herhaal stap 1-3 gedurende 14 dagen.

We hopen dat deze handleiding je heeft geholpen en dat je nu volledig zeker bent van het aanbrengen van je gelnagellak.