Make-up

Lees alles over de foundation trend van dit najaar

De natuurlijke make-up look is terug en nu gaat het niet meer om het omlijsten van je gezicht met contouren. De no-make-up look is terug! Lees dit bericht en leer hoe je het beste uit je foundation haalt en een natuurlijke look creëert, zodat je de beste versie van jezelf wordt. Haal het beste uit […]

De natuurlijke make-up look is terug en nu gaat het niet meer om het omlijsten van je gezicht met contouren. De no-make-up look is terug!
Lees dit bericht en leer hoe je het beste uit je foundation haalt en een natuurlijke look creëert, zodat je de beste versie van jezelf wordt.

Haal het beste uit je huid

Als we kijken naar de nieuwste beautytrends van dit najaar, is het duidelijk dat onze gezichten niet langer omlijst hoeven te worden met zware contouring, bronzer en highlighter – en dat klinkt heel eenvoudig, nietwaar? Maar hoe je een “over-make-up” look precies vermijdt, dat is waar ik je in deze post naartoe leid.

De make-up look zonder make-up

Deze nieuwe trend is vooral te zien bij foundations, waarbij het doel nu is om een enigszins egale finish op het gezicht te krijgen zodat het er niet uitziet alsof het is opgemaakt. Dit is iets waar ik persoonlijk een grote fan van ben! Je bespaart niet alleen veel tijd ‘s ochtends, maar je krijgt ook de natuurlijke look waar we bijna allemaal van dromen.

Een goed uitgangspunt voor de Stichting

Om een lichte en vlekkeloze look te creëren met je foundation, moet je zorgen voor een goede basis. Dit biedt de beste voorwaarden voor een langdurig mooi resultaat.

Daarom moet je je huid dagelijks reinigen en het liefst een goede scrub en voldoende vocht gebruiken. Dit zorgt voor de beste omstandigheden voor je huid en creëert een goede basis voor je foundation. Nadat je voor een goede basis hebt gezorgd, moet je bepalen hoeveel vocht je huid eigenlijk nodig heeft.

Als je gevoelig bent voor een droge huid, kun je zowel een serum als een crème gebruiken voordat je foundation aanbrengt – maar wees je ervan bewust dat de meeste foundations tegenwoordig al hydraterende eigenschappen hebben. Vooral als je kiest voor een BB cream of een foundation met een lichte dekking.

Natuurlijke afwerking

Als je de trend wilt volgen die zich richt op een natuurlijke make-up look, moet je op zoek gaan naar een foundation met een lichte dekking. Dit geeft je een natuurlijke finish met weinig dekking en een egalere huidskleur, maar waarbij je sproeten en de ondertoon van de huid nog wel kunt zien.


Inglot HD Perfect Coverup Foundation

Deze foundation past bij je huidskleur, creëert een natuurlijke dekking en camoufleert onvolkomenheden en verkleuringen. Hij gaat ook een glimmende uitstraling tegen en houdt de natuurlijke vochtbalans in stand. Een ander pluspunt is dat deze foundation dermatologisch getest, hypoallergeen en vrij van parabenen is. Hij is ook verrijkt met HD-pigmenten, witte truffelextract en E-vitaminen, die samen de huid een egale, gevoede en natuurlijke finish geven. Het kan gebruikt worden door alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Vind het hier

Mix, mix, mixB

Sommigen van jullie kennen de techniek misschien al, maar voor wie dat niet weet is dit een supertip! Veel foundations geven een nog mooiere finish als je ze mengt met crème, serum of olie.

Je kunt je foundation en huidverzorgingsproducten op de rug van je hand mengen, omdat je hand warmte afgeeft aan de producten, waardoor de make-up beter met je huid versmelt. Zo krijg je een nog natuurlijkere finish.

Gebruik een gezichtsspray

Na het aanbrengen van je foundation kun je het beste een gezichtsspray gebruiken. Dit geeft de huid een volledige oppepper en verbetert de textuur van het make-upmengsel. Dit laat de indruk achter van een mooie en natuurlijke huid met een gloed die we ons alleen maar wensen.

Bekijk hier alle Foundation bij Beautycos…