Huidverzorging

Klanten hebben gestemd: Dit zijn de winnaars

Misschien heb je veel verschillende merken geprobeerd voordat je de juiste vond – of heb je het gaandeweg opgegeven? Daarom vroegen we je naar je uitdagingen en vonden we de absoluut beste zelfbruiners. Lees dus hier verder en krijg antwoord op al je vragen. Wat zeg je over zelfbruiners? Het kan moeilijk zijn om zelfbruiner […]

Misschien heb je veel verschillende merken geprobeerd voordat je de juiste vond – of heb je het gaandeweg opgegeven? Daarom vroegen we je naar je uitdagingen en vonden we de absoluut beste zelfbruiners. Lees dus hier verder en krijg antwoord op al je vragen.

Wat zeg je over zelfbruiners?

Het kan moeilijk zijn om zelfbruiner er goed uit te laten zien op je huid. Het kan lang duren om de juiste zelfbruiner te vinden en het kan zijn dat je meerdere merken moet uitproberen. Toen we u vroegen naar de resultaten van uw zelfbruiner, begrijpen we dat velen van u in de loop van de tijd het volgende hebben ervaren:

 • Het is lastig om een ​​mooi resultaat te bereiken op handen, voeten, nek en polsen
 • Het reinigen van de huid tussen de sessies door is niet voldoende
 • Uitdrogen van de huid
 • Op het lichaam wordt geen gelijkmatig resultaat bereikt
 • De zelfbruiner ruikt
 • De kleur straalt af op kleding
 • De kleur verdwijnt na een bad

Welke routines heb jij rond zelfbruiner?

Om u zo goed mogelijk door het proces te begeleiden, hebben wij nauw contact met u gehad en gevraagd:

 • Gebruik jij een zelfbruiningshandschoen?
 • Huid droog voordat je de zelfbruiner gebruikt?
 • Wat is je favoriete merk?

Wat is je favoriete merk?

Wij willen echt al uw uitdagingen beantwoorden. Maar misschien kunnen we een aantal van de problemen oplossen voordat we overgaan tot de selectie van de populairste zelfbruiners.

Veel van de problemen liggen in het werk vóór het aanbrengen van de zelfbruiner. Maar liefst 78% heeft de huid niet droog voordat hij de zelfbruiner gebruikt en 42% gebruikt geen handschoen om de zelfbruiner aan te brengen.

Bereid uw huid voor voordat u de zelfbruiner gebruikt

Bij BEAUTYCOS hebben we een stap-voor-stap handleiding gemaakt over wat u moet doen voordat u uw zelfbruiner aanbrengt.

Stap 1. – Hydrateer de huid de dagen ervoor
Stap 2. – Scheer minimaal 24 uur van tevoren
Stap 3. – Exfolieer de huid

Door deze instructies te volgen, kunt u een gelijkmatiger resultaat op uw handen bereiken en uitdroging van de huid voorkomen. Maar dit alles kan niet worden bereikt zonder de juiste zelfbruiner te kiezen. Lees daarom hieronder hoe je de zelfbruiner aanbrengt en bekijk ook jouw zelfbruiner favorieten.

Het aanbrengen van de zelfbruiner

De toepassing van de zelfbruiner en de daaropvolgende werkzaamheden zijn afhankelijk van welke zelfbruiner je kiest. Bekijk onze stapsgewijze handleiding voor het aanbrengen van zelfbruiner:

Stap 1. Begin met aanbrengen op de juiste plaats op het lichaam, beginnend bij de benen en dan naar boven toe werkend
Stap 2. Maak de nagels van handen en voeten schoon en was de handen grondig om verkleuring te voorkomen
Stap 3. Correct aanbrengen op het gezicht, kom niet te dicht bij de ogen en haarlijn
Stap 4. Laat de zelfbruiner drogen en wacht de aanbevolen tijd voordat u zich aankleedt

Deze zelfbruiners zijn absolute hits

Wij vroegen je welke zelfbruiners jouw favorieten zijn en konden daarom dit overzicht voor je maken.

Wij vroegen je wat jouw favoriete zelfbruiners zijn en konden daarom dit overzicht voor je maken. Het gloednieuwe wonderproduct dat op de markt komt en jouw favoriet is: dit zijn de gloednieuwe oliën die je mengt met je gebruikelijke gezichtsolie, serum, dag- of nachtcrème.

Hieronder hebben wij op volgorde gezet welke merken u uit tests als beste heeft gekozen.

1.Tan-LuxeDe meest populaire zelfbruiner

Tan-Luxe is werkelijk een wondermiddel voor alle bruiningsliefhebbers die een natuurlijke glans of bruine kleur op de huid willen bereiken. Wij hebben geprobeerd de populairste zelfbruiners van Tan-Luxe uit te borstelen.

Hier kies je of je een heerlijke zelfbruinende olie voor je gezicht wilt gebruiken, die je verdeelt met je gewone gezichtsolie, serum dag- of nachtcrème. Of als je een full body zelfbruiner wilt.

Tan-Luxe – The Face Anti Age

Deze gezichtszelfbruiner is een heerlijke combinatie van collageen die het gezicht verstevigt en het gezicht nieuw leven inblaast met een natuurlijke en mooie kleur. Met deze zelfbruinende olie kies je zelf hoeveel druppels je toevoegt aan je reguliere gezichtsolie, serum, dag- of nachtcrème.

De dosering ziet er als volgt uit:

 • 2 druppels = stralend
 • 4 druppels = zonovergoten
 • 8 druppels = goudkleurig
 • 12 druppels = gebronsd

De zelfbruiner van Tan-Luxe is daarom speciaal voor degenen onder u die last hebben van het feit dat de zelfbruiner niet mooi op het gezicht kan worden aangebracht. De zelfbruiner is verkrijgbaar in licht/medium en medium/donker en je bepaalt zelf hoe donker de kleur op je gezicht moet zijn.

Tan-Luxe – The Gradual

Deze Tan-Luxe multi-zelfbruiner is een combinatie van crème en olie en is perfect voor degenen onder u die vaak last hebben van uitdroging, vlekjes en een slechte verdeling van de zelfbruiner. U verzorgt dus tegelijkertijd uw huid en bereikt tegelijkertijd de gewenste kleur. Bovendien laat deze zelfbruiner van Tan-Luxe al binnen 60 minuten resultaat zien.

Bekijk hier het gehele Tan-Luxe assortiment.

2. Vita Liberata – Top 2 op de lijst

Deze zelfbruiner is speciaal voor jou die merkt dat de kleur snel verdwijnt. Wij hebben de populairste zelfbruiners van het merk Vita Liberata gepresenteerd.

Vita Liberata Phenomenal (3 Fartöne)
De beste biologische zelfbruinende mousse op de markt. De fenomenale zelfbruiner van Vita Liberata bevat geen geur en lost daarmee het probleem op voor wie niet van de normale geur van zelfbruiner houdt. Bovendien plakt deze zelfbruiner niet zoals veel andere zelfbruiners. Deze prachtige zelfbruiner is verkrijgbaar in lichte, medium en donkere kleuren.

Bekijk hier het gehele Vita Liberata-assortiment

3. St. Moriz – Top 3 op de lijst

De zelfbruiningsmousse van St. Moriz is absoluut een hit onder jullie en dat begrijpen wij, deze populaire zelfbruiningsproducten verspreiden zich ontzettend mooi over de huid. Het is bijzonder raadzaam om bij deze zelfbruiners een applicatiehandschoen te gebruiken. We hebben besloten om hier de populairste zelfbruiners uit St. Moriz op een rijtje te zetten.

St. Moriz Fast Tan mousse

St. Moriz Tan Applicator Mitt

Deze ultraslimme en razend populaire zelfbruiner van St. Moriz is verkrijgbaar in één kleur. De kleurintensiteit is afhankelijk van hoe lang je de zelfbruiner laat inwerken. Wilt u een lichte kleur, dan hoeft u slechts 1 uur te wachten. Als je een medium kleur wilt, moet je 2 uur wachten. Ben je al een beetje bruin en wil je een donkere kleur, dan zul je 3 uur moeten wachten op het perfecte resultaat.

St. Moriz Self Tanning Mousse

Deze zelfbruiner is perfect voor gezicht en lichaam. Als u last heeft van verkleuringen, is deze zelfbruiner bijzonder goed in het voorkomen van strepen en verkleuringen en bereikt u tegelijkertijd een natuurlijk mooie bruine kleur.

Bekijk hier het gehele St. Moriz-assortiment

4. EASY SUN – Top 4 op de lijst

EASY SUN initieert een natuurlijk proces in de bovenste huidlaag en zorgt voor een natuurlijke en gelijkmatige kleurverdeling. Bij BEAUTYCOS is dit merk niet voor niets de best verkochte zelfbruiner. Als je de sterke zelfbruinergeuren beu bent, dan is deze met zijn frisse geur perfect voor jou en geeft tegelijkertijd een prachtig resultaat.

EASY SUN Self Tanning Spray

EASY SUN Self Tanning Towelette

De EASY SUN zelfbruiningsspray en het handdoekje hebben beide een verfrissende geur, waardoor ze erg populair zijn onder de vele fans van deze zelfbruiner. Ook schuurt deze zelfbruiner niet af, wat bij veel proefpersonen het probleem oplost dat de zelfbruiner afgeeft op kleding. Een prachtige gouden tint bereik je met de EASY SUN zelfbruiningsspray en de verfrissende handdoek.

Wanneer u de spray gebruikt, hoeft u geen handschoen te gebruiken om de zelfbruiner en het vochtige doekje te verspreiden. De handdoek, een servet, wordt in de huid gemasseerd. Zelfbruiners gaan tot 3-5 dagen mee.

Bekijk hier het gehele EASY SUN-assortiment.

Bij BEAUTYCOS hopen we dat deze gids u helpt bij het navigeren door de vele merken en soorten zelfbruiners. Wij wensen u veel succes bij het starten van uw zomerbruine kleur, zodat u kunt pronken met uw bruine lichaam. Veel succes met uw “zelfbruiner”-reis.