Haarverzorging

Hoe kleur jij je baard?

Het is een groeiende trend om een ​​mooie en verzorgde baard te hebben met een mooie kleur. Hier lees je hoe je in 15 minuten zelf thuis je baard kunt verven. Lees verder als je een ongelijkmatige baard hebt of gewoon een intensere kleur wilt.

Het is een groeiende trend om een ​​mooie en verzorgde baard te hebben met een mooie kleur. Hier lees je hoe je in 15 minuten zelf thuis je baard kunt verven. Lees verder als je een ongelijkmatige baard hebt of gewoon een intensere kleur wilt.

Over RefectoCil

De beste verf waarmee ik heb gewerkt is van RefectoCil. Het kan worden gebruikt op baarden, wenkbrauwen en wimpers. Ik raad RefectoCil altijd aan omdat het gemakkelijk, snel en efficiënt is. Bovendien, als u de instructies volgt, houdt het resultaat 6 weken aan. Dit kan echter variëren, afhankelijk van hoe snel het haar teruggroeit.

Denk je dat natuurlijk bruin te donker is en lichtbruin te licht? Meng de twee kleuren voor het perfecte resultaat! Je kunt RefectoCil-kleuren krijgen in 9 verschillende tinten van blond, rood, bruin tot zwart, zodat je altijd de juiste toon kunt vinden.


Voordat je gaat kleuren

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_4855-2-1024x588.jpg

Dit is wat je nodig hebt om de beste resultaten te krijgen

Vergeet niet om de baard schoon te maken voordat u het product aanbrengt.

Voor elke 2 cm verf heb je 10 druppels oxidator 3% liquid OF 15 druppels creamy variant nodig.

De verf moet grondig worden gemengd. Roer zodat er geen klontjes zijn. De consistentie moet romig zijn.

Breng de kleur aan met een kwast of kwast en laat maximaal 10 minuten intrekken. Hoe langer je de kleur laat zitten, hoe donkerder hij wordt.


Ik zou aanraden om deze RefectoCil-toolkit te kopen (zie foto). Het kan voor alle kleurbehandelingen worden gebruikt, maar vergeet niet om het na gebruik schoon te maken, dan kun je het keer op keer gebruiken.

RefectoCil Tool Kit

Voor deze baard is een kwast uit deze kit gebruikt om de kleur te verspreiden.

Als je baard dik en lang is, kan het raadzaam zijn om een ​​kam te gebruiken.

Verdeel de kleur in de gewenste vorm. Merk op dat de kleur zich goed op de huid kan nestelen. Het is daarom belangrijk dat je de kleur rechtstreeks op het haar aanbrengt. Reinig de verf met wattenschijfjes en spoel af met water.

Op de foto zie je het eindresultaat met bruine RefectoCil verf.

Als je je baard wilt stijlen of trimmen, hebben we scheerapparaten en elektrische scheerapparaten. Als laatste moet je een baardolie, serum of wax gebruiken. Hier ziet u ons brede assortiment baardverzorgingsproducten.