Manicure

Hoe je de perfecte nagellak krijgt

Wat is er vervelender dan nagellak met veel moeite aan te brengen en de volgende dag al los te laten? Wij hebben een paar goede tips op een rij gezet om ervoor te zorgen dat je nagellak langer mooi blijft. Voordat je de nagellak zelf gaat gebruiken, is het een goed idee om je nagelriemen […]

Wat is er vervelender dan nagellak met veel moeite aan te brengen en de volgende dag al los te laten? Wij hebben een paar goede tips op een rij gezet om ervoor te zorgen dat je nagellak langer mooi blijft.

Voordat je de nagellak zelf gaat gebruiken, is het een goed idee om je nagelriemen onder controle te krijgen. Dit doe je door een goede nagelriemverwijderaar op je nagelriemen aan te brengen en vervolgens je nagelriemen terug te duwen met een bokkenpootje. We raden een rubberen nagelriemduwer aan, zodat deze tijdens het proces geen krassen op uw nagel maakt. Wanneer dit gedaan is, zullen je nagels er veel mooier en eleganter uitzien. Als alternatief kunt u een alles-in-één nagelriemschuiver gebruiken.

Vijl vervolgens je nagels. Probeer bij het vijlen slechts in één richting te vijlen, bij voorkeur in dezelfde richting en vorm als uw vingertop. Het is belangrijk om een ​​goede vijl te hebben die je nagels niet rafelt. Wij adviseren deze nagelvijl, die is gemaakt van glas en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

De volgende belangrijke stap voor extra mooie nagellak is een goede basecoat. Een basecoat geeft je nagellak een bijzonder goede kans om langer mee te gaan. Een bijkomend voordeel van het gebruik van een basecoat is dat deze je nagels niet verkleurt. Breng de basecoat aan op je nagels en laat deze een paar minuten drogen.

Dan moet je beginnen met de nagellak. De nagellak moet in 3 lange bewegingen worden aangebracht, beginnend vanuit het midden en het penseel uitstrekkend tot aan de punt van de nagel. Maak vervolgens aan elke kant een lange lijn. Zorg ervoor dat het dunne laagjes zijn. Dan droogt de verf sneller en ziet er mooier uit. Herhaal dit wanneer de nagellak droog is.

Als je klaar bent met het aanbrengen van nagellak, maak het proces dan af met een toplaag. Breng de topcoat op dezelfde manier aan als de nagellak, maar ga tenslotte met het penseel over de rand van de nagelpunt. Dit voorkomt dat de nagellak aan de rand begint te barsten. Deze topcoat is vol glans en droogt ook snel.

essie go go geisha