Huidverzorging

Hoe je de perfecte bruine kleur krijgt

Marc Elrick is de man achter het bekende merk Tan-Luxe, leider op het gebied van zelfbruiners. Hij deelde zijn beste tips en trucs voor de perfecte zelfbruiner. Wij hebben de beste trucs voor je verzameld in een gids, zodat jij fit de zomer in kunt gaan zonder tijd in de zon te hoeven doorbrengen. Tips […]

Marc Elrick is de man achter het bekende merk Tan-Luxe, leider op het gebied van zelfbruiners. Hij deelde zijn beste tips en trucs voor de perfecte zelfbruiner. Wij hebben de beste trucs voor je verzameld in een gids, zodat jij fit de zomer in kunt gaan zonder tijd in de zon te hoeven doorbrengen.

Tips en trucs voor de perfecte glans

Zelfbruiners hebben de reputatie moeilijk te gebruiken te zijn en als je de huid vooraf niet goed voorbereidt, kan het resultaat tegenvallen. Met deze tips bereik je eenvoudig de perfecte glans.

  • U moet uw bruine huid op dezelfde manier behandelen als een gebruinde huid. Vergeet niet om te exfoliëren om de dode huidcellen te verwijderen met een goede bodyscrub. Vergeet niet om de huid ook te hydrateren met een rijke bodylotion. Het is uiterst belangrijk om een ​​stevige vochtbasis te creëren, zodat uw bruine kleur langer aanhoudt. Pas echter op dat u vooraf geen bodylotion gebruikt. Dit kan de reden zijn dat het product niet goed wordt opgenomen en daardoor de kleur oneffen kan worden.
  • Vergeet je handen niet. Zelfs als u zich zorgen maakt over een ongelijkmatige kleur op uw handen, vergeet dit dan niet. Breng aan het einde een dunne laag overtollige verf op de handen aan. Gebruik tijdens het bruinen een handschoen om het product met vegende bewegingen gelijkmatig over het lichaam aan te brengen.
  • Als u zelfbruiner op uw rug moet aanbrengen, kunt u uw applicatiehandschoen gebruiken en deze 180 graden draaien, zodat u gemakkelijker uw rug kunt bereiken. Probeer dan eens het Tanning Water van Tan-Luxe, dat je gemakkelijk op je rug kunt sprayen.
  • Het is een goed idee om te douchen voordat u zelfbruiner gebruikt, omdat dit een diepere en meer verzadigde kleur geeft.
  • Als u het ongeduldige type bent en niet kunt wachten tot de zelfbruiner in de huid is doorgedrongen, is het een goed idee om uw haardroger te pakken en de huid aan de lucht te laten drogen.
Bekijk hier het grote aanbod van Tan-Luxe