Huidverzorging

Glam Tools by BEAUTYCOS

Verfraai je leven en rol vrolijk met onze gloednieuwe Glam Tools, de gezichtsmassagetools die de microcirculatie in de huid en spieren in het gezicht stimuleren.

Verfraai je leven en rol vrolijk met onze gloednieuwe Glam Tools, de gezichtsmassagetools die de microcirculatie in de huid en spieren in het gezicht stimuleren.

Ons gezicht heeft in totaal 24 spieren en hoewel we er niet bij stilstaan, gebruiken we ons gezicht elke dag om veel verschillende gezichtsuitdrukkingen te maken.

Net als de spieren in de armen en benen kunnen we pijn krijgen in het gezicht als we het te veel gebruiken en dit kan onder andere hoofdpijn veroorzaken. Naast hoofdpijn kunnen er na verloop van tijd ook zogenaamde gezichtsrimpels ontstaan.

Wat kun je eraan doen?
Maak je geen zorgen, in dit artikel hebben we een oplossing voor je.

Glam Tools by BEAUTYCOS

Als je geen last hebt van hoofdpijn en expressielijntjes, kun je nog steeds zonder problemen meelezen – want wie houdt er nou niet van een beetje zelfverwennerij en een goede gezichtsmassage?

Er zijn veel manieren om dit te verhelpen, maar wij hebben een eenvoudige en ongecompliceerde oplossing voor je gevonden, Glam Tools by BEAUTYCOS.

Alle hulpmiddelen zijn ontworpen om de gezichtsspieren te ontspannen en zo de spanning te verminderen. Zowel de rollers als de Gua Sha steen hebben een verstevigende eigenschap die helpt om expressielijntjes na verloop van tijd te minimaliseren.

Bovendien zul je bij voortdurend gebruik ervaren dat je huid er jeugdiger uitziet en dat je een gelijkmatigere huidtextuur krijgt.

Glam Tools by BEAUTYCOS

Keuze van de Glam-Tools

De rollers van Glam Tools hebben in principe hetzelfde effect, of het nu rollers of Gua Sha zijn – je moet je echter wel bewust zijn van de kleine verschillen, bijvoorbeeld in de vorm en betekenis van de stenen.

De rollers van Glam Tools hebben in principe hetzelfde effect, of het nu rollers of Gua Sha zijn – je moet je echter wel bewust zijn van de kleine verschillen, bijvoorbeeld in de vorm en betekenis van de stenen.

Naast de populaire rollers kun je ook de Gua Sha steen gebruiken. Massage met de Gua Sha-steen is een oude Chinese methode die gebaseerd is op dezelfde basis en hetzelfde resultaat als de roze kwartsroller en de jade roller. Hier hoef je dus alleen maar uit te zoeken welk glamourapparaat je nieuwe favoriet zou kunnen worden en welke het beste bij je past.

Welke Glam Tool je ook kiest, je zult ervaren dat je huidtextuur gladder wordt.

Echte stenen en kristallen zijn gebruikt bij de ontwikkeling van Glam Tools en er wordt gezegd dat ze verschillende betekenissen hebben voor de geest. Als je geïnteresseerd bent, kun je verder lezen want ik zal het nu hebben over de eigenschappen van de verschillende stenen die voor elk Glam Tool gebruikt worden.

Het belang van de stenen

Rozenkwarts: vergeving, liefde, kalmte, evenwicht, harmonie

Rozenkwarts is de liefdessteen die zich richt op vrede en harmonie. De steen leert ons vergeving, geeft geborgenheid, versterkt onze liefdeskracht en bevordert harmonie en balans. Hij leert ons van onszelf en onze omgeving te houden en beschermt ons tegen straling en slechte vibraties.

Astrologisch teken: Stier, Kreeft, Maagd, Weegschaal, Steenbok

Rosakvarts Roller og Gua Sha

Amethist: Wijsheid, vertrouwen, helderziendheid, nekspanning, slapeloosheid

Deze steen wordt ook wel de geloofssteen genoemd. Men zal liefde, paranormaal bewustzijn en wijsheid bereiken. De steen bevordert nederigheid, intuïtie, helderziendheid en spirituele ontwikkeling. Verder stimuleert de steen creativiteit en zuivert hij negatieve vibraties.

Je krijgt zelfvertrouwen, vertrouwen en saamhorigheid. De steen werkt tegen stress, angst en nachtmerries. Hij is ook goed tegen verslaving, nekspanning, slapeloosheid, hoofdpijn en huidproblemen.

Sterrenbeeld: Waterman, Ram, Vissen, Maagd, Tweelingen, Schorpioen, Boogschutter, Weegschaal

Ametyst Roller

Jade, groen: initiatief, harmonisator, wil om te leven, vrede, dromen komen uit

Deze steen harmoniseert, beïnvloedt het hartgebied en staat voor initiatief, levenswil en vrede. Hij vergroot ook het vermogen om te onthouden, dromen te begrijpen en doelen te bereiken. Er wordt gezegd dat de steen dromen laat uitkomen.

Astrologisch teken: Stier, Kreeft, Vissen, Maagd, Steenbok, Weegschaal

Jade Roller

Zo gebruik je je glam tools:

Voordat je je nieuwe Glam Tool gebruikt, is het belangrijk dat de huid schoon is, zodat je voorkomt dat je vuil en viezigheid in de huid masseert. Smeer vervolgens een goede hoeveelheid gezichtsolie of serum op de huid zodat de roller/steen soepel over de huid kan glijden.

Vervolgens wordt de huid vanaf de kin over de kaaklijn naar het oorlelletje gemasseerd. Ga verder vanaf de mondhoek omhoog naar het oor en vanaf de neusvleugel naar de haargrens. Herhaal dit aan beide zijden.

Masseer het voorhoofd van links naar rechts en vergeet niet om ook tussen de wenkbrauwen te masseren. De huid kan rood worden tijdens het aanbrengen, maar het is belangrijk om niet te hard te drukken.

In de video zie je hoe je je nieuwe Glam Roller gebruikt.

Sådan bruger du din roller

Als je de gelukkige eigenaar bent van een Gua Sha, kun je in de volgende video zien hoe je er het meeste uit kunt halen.

Sådan bruger du din Gua Sha