Gezondheid Huidverzorging

De perfecte wellnesservaring thuis

Zondagen zijn gereserveerd voor Netflix en relaxen op de bank. Wie vindt het niet heerlijk om op zondagmiddag lekker op de bank te liggen en even bij te komen van de stress van de week of het laatste feestje in de stad? Terwijl je naar je favoriete serie kijkt, kun je net zo goed je […]

Zondagen zijn gereserveerd voor Netflix en relaxen op de bank.
Wie vindt het niet heerlijk om op zondagmiddag lekker op de bank te liggen en even bij te komen van de stress van de week of het laatste feestje in de stad? Terwijl je naar je favoriete serie kijkt, kun je net zo goed je lichaam, gezicht, handen en voeten verzorgen. Want ook die moeten af en toe verwend worden.

Een dure wellnessbehandeling is niet nodig en je hoeft er de deur niet eens voor uit. Creëer gewoon de perfecte wellnesservaring thuis. In dit artikel vind je instructies voor een gezellige wellnessmiddag.

Wellness-erlebnis zuhause.

Peeling

Verwijder dode huidcellen met een peeling voor meer energie en een aangenaam zachte huid. Daarna ziet je teint er frisser en gezonder uit. Breng een scrub altijd aan op een vochtige of natte huid. Zorg er ook voor dat je maar één of twee keer per week scrubt, want dan heeft je huid genoeg tijd om te herstellen. Als je zelfbruiner gebruikt, is het belangrijk om de huid altijd een dag voor het zelfbruinen te scrubben.

De Sugar Oil Peeling van Babor bevat sesamzaad, macadamianoten en arganolie. Om de dode huidcellen te verwijderen, wordt de huid tijdens deze peeling behandeld met suikerkristallen, waarna de huid zacht en bijzonder aangenaam aanvoelt na het aanbrengen van bodyolie en bodylotion.

Wellness-erlebnis zuhause.
Wellness-erlebnis zuhause.

De Babor SPA Balancing Salt & Sugar Oil Scrub is een scrub met olie en suiker die de elasticiteit van de huid verbetert. De fijne zout- en suikerkristallen zorgen voor een zachte exfoliatie, verwijderen dode huidcellen en laten de huid er gezond uitzien en soepel aanvoelen.

Gezichtsmaskers

Als je huid moe, slap en droog aanvoelt, is het tijd voor meer vocht. Een gezichtsmasker kan je huid hydrateren en haar stralend en zacht maken. Het beste van alles is dat je gemakkelijk je favoriete Netflix-serie kunt kijken terwijl je huid een kleine wellness-behandeling krijgt.

Het Dr. Hauschka Firming Mask is bijzonder geschikt voor de droge, rijpere huid die behoefte heeft aan hydratatie. Het masker activeert het herstellend vermogen van de huid en laat haar zacht en stevig aanvoelen.

Wellness-erlebnis zuhause.
Wellness-erlebnis zuhause.

Het Thirstymud Hydrating Treatment Mask van Glam Glow is speciaal geschikt voor de droge huid die vocht en verzorging nodig heeft. Het merk is gebaseerd op effectieve en geavanceerde technologie die de huid direct hydrateert en ervoor zorgt dat deze zacht en fris aanvoelt.

Verwen je voeten met voedende voetcrème

Mensen vergeten vaak om hun voeten te verwennen – vooral in de koude winter. Maar ook je voeten waarderen af en toe een beetje verzorging. Voordat je naar bed gaat, is het daarom een goed idee om jezelf te trakteren op een rustgevend voetenbad en daarna je voeten in te smeren met een goede crème.

Wellness-erlebnis zuhause.


De SPA Feet Smoothing Balm van Babor hydrateert je voeten en laat ze zacht en fris aanvoelen. Als je genoeg tijd hebt, breng dan een grotere hoeveelheid van de crème aan en laat het ongeveer een uur intrekken voor het beste resultaat.

Ook je nagels mag je niet vergeten

Terwijl je jezelf verwent met een aangenaam gezichtsmasker en een voetenbad, kun je ook je aandacht richten op je nagels. De hoogwaardige Babor SPA and Cuticle Nail Repair nagelcrème verzorgt nagels en nagelriemen. Tegelijkertijd versterkt het de nagels zodat ze niet zo snel breken. Masseer de crème in de nagels en nagelriemen en laat het goed intrekken.

Wellness-erlebnis zuhause.