Make-up

De 3 grootste TikTok-make-uptrends… en tips die je moet kennen

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste trends in de wereld van make-up, dan ben je op TikTok aan het juiste adres. Hier vind je heel veel inspiratie voor je make-up en we hebben hier de 3 beste, meest virale TikTok make-up trends van de winter voor je verzameld. Illegal Length  De […]

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste trends in de wereld van make-up, dan ben je op TikTok aan het juiste adres. Hier vind je heel veel inspiratie voor je make-up en we hebben hier de 3 beste, meest virale TikTok make-up trends van de winter voor je verzameld.

Illegal Length 

De eerste categorie is op zichzelf geen TikTok-make-uptrend, maar is desalniettemin in populariteit geëxplodeerd – in die mate dat ons kamp uit elkaar is gescheurd. We hebben het natuurlijk over de TikTok Mascara Maybelline Lash Sensational. De borstel is een herontwerp van het typische model en beschikt over 6 contactoppervlakken die zorgen voor een gelijkmatigere verdeling van mascara – waardoor het een van de meest gedeelde TikTok-make-uptrends werd.

Het begon allemaal toen Katie Hub, de koningin van de mascara-recensies, een video deelde over dit specifieke wonderproduct van Maybelline. Ze beschreef een effect op haar wimpers dat gelijkwaardig was aan ‘instant wimperextensions’. De gebruikte formule verlengt de vezels van je wimpers, waardoor ze waardevoller lijken.

Maybelline heeft ook eerder achter andere virale TikTok-make-uptrends binnen het mascara-genre gestaan, aangezien hun Sky High in het verleden dezelfde explosieve publiciteit heeft gekregen.

The Dot Method

Een van de meest wijdverspreide make-uptrends van TikTok is de dot-methode, ook wel de éénlaagse make-uptechniek genoemd. De maker is influencer Chloe Morello, die haar beautyhack deelde voor een natuurlijke en tijdbesparende look, omdat ze het beu was dat de make-up zich op haar gezicht opstapelde en zowel vettig als gerimpeld was door alle producten die ze moest gebruiken.

Chloe Morello, makeup hack The Dot Method

Deze TikTok-make-uptrendtechniek is een heroverweging van de traditionele methode voor het aanbrengen van cosmetica. De typische make-uproutine zou uit meerdere lagen bestaan; eerst foundation, dan concealer, dan contour, blush, etc. Maar Chloe verspreidt in plaats daarvan al haar huidproducten tegelijkertijd als kleine puntjes op het gezicht die overeenkomen met de plaatsen waar ze ze normaal gesproken zou plaatsen. Maar dan alleen als enkele laag.

Om deze TikTok-foundation-trend uit te proberen, gebruik je gewoon je gebruikelijke make-uparsenaal. Het enige waar u extra op moet letten is dat u over een geschikte setting spray beschikt, zodat u de producten blijvend vochtig kunt houden zonder dat ze uitdrogen. Hiervoor heb je een geschikte gezichtsmake-upborstel nodig. Vergeet ook niet om eerst de lichte huidproducten te mengen en als laatste de donkere.

Cold Girl 

I'm cold girl, makeup tiktok trend (Kylie Jenner)

De laatste van onze TikTok-make-uptrends is perfect voor de winter, omdat deze is geïnspireerd op dit seizoen. Een coole look die nabootst hoe je huid eruit ziet na een avontuurlijke wandeling in de sneeuw. ‘Cold Girl’ is een van de make-uptrends van Tiktok die al deze elementen bevat en hoe je dat doet, lees je hier.

Miljoenen mensen hebben de ‘I’m Cold’-look gezien en leuk gevonden toen Jessaca Zhang, Gjuanita of Imsimplysteph deze gebruikten – of Kylie Jenner zelf. Eigenlijk is het een van de gemakkelijkere TikTok-make-uptrends om je make-upkeuzes te bepalen wanneer je staat voor de spiegel.

Voor de juiste look heb je een eenvoudige basis nodig van b.v. Foundation en een natuurlijke blos die past bij uw huidskleur zonder al te opvallend te zijn. De blos moet de wangen, de slapen, onder de ogen, onder de onderlip en op het puntje van de neus versieren. Maak de look af met een rode lippenstift en dan ben je mee met een van de populairste make-uptrends van Tiktok.