Gezondheid Huidverzorging

Collageenpoeder Versterkt de huidelasticiteit

Voed de huid van binnenuit en krijg een stevigere, jeugdigere en gladdere huid met collageenpoeder. Collageen is een belangrijk eiwit voor het lichaam…

Voed de huid van binnenuit en krijg een stevigere, jeugdigere en gladdere huid met collageenpoeder. Collageen is een belangrijk eiwit voor het lichaam…

In dit artikel geven we je een overzicht van wat collageenpoeder is en hoe je de elasticiteit van je huid kunt herstellen of tekenen van huidveroudering kunt voorkomen.

We wijzen je ook op het verschil tussen de verschillende varianten van Vild Nord, zodat je de juiste variant voor jou en je behoeften kunt vinden.

Wat is collageenpoeder?


Heb je je ooit afgevraagd waarom collageen zowel als “collageen” als “collageen” wordt gespeld? De spelling hangt er gewoon vanaf of je collageen in het Duits of Engels schrijft.

Wat betekent collageen voor je huid?

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten die we vandaag de dag kennen voor het behoud van een mooie en jeugdige huid. Het eiwit collageen helpt zowel kraakbeen als botten en houdt je huid elastisch en stevig. Elastine en collageen verminderen tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels in je huid. Collageenpoeder is daarom een voedingssupplement in poedervorm dat dagelijks wordt ingenomen om de eiwitten te leveren die onze huid nodig heeft.


Collageen is een van de belangrijkste eiwitten die we tegenwoordig kennen om een mooie en jeugdige huid te behouden

De producten van Vild Nord hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Hetzelfde geldt voor alle supplementen van Vild Nord: ze betrekken hun collageen van in het wild gevangen kabeljauw uit de Noord-Atlantische Oceaan, op de meest duurzame manier mogelijk van de visserij…

Daarnaast bevatten alle producten een hoog gehalte vitamine C. Deze vitamine verlicht onder andere vermoeidheid en uitputting, maar is tegelijkertijd van groot belang voor het behoud van een normaal functionerende huid, kraakbeen, botten, tanden, bloedvaten en tandvlees.

Welke Vild Nord collageenproducten zijn er?

Bij BEAUTYCOS vind je 8 verschillende soorten Vild Nord collageenpoeder.

Bekijk de 8 verschillende varianten en hun inhoud en functies hieronder:

Favorieten van BEAUTYCOS

Vild Nord Collagen Clean Protein

Het poeder is smaakloos en kan daarom naar wens worden gebruikt, of het nu in een ijskoffie, een glas sap of een proteïneshake zit.

Zoals gezegd bestaat Vild Nord Collagen Clean Protein uit 100% gehydrolyseerd marien collageen. Dit eiwit heeft een laag vetgehalte en een hoog eiwitgehalte. Collageensupplementen zijn daarom perfect voor het behoud van botten en spiermassa en het versterken van de huid.


Voedingssupplementen voor training

Als je worstelt met je gewicht of vaak traint om gespierder en fitter te worden, dan is Collagen Clean Protein waarschijnlijk precies het juiste product voor jou.

Het hoge eiwitgehalte helpt je lichaam nog sneller te herstellen, zodat je sneller weer klaar bent om te trainen. Gebruik dit voedingssupplement voor en na de training en versterk tegelijkertijd de elasticiteit van de huid en de lichaamsfuncties.

Zie bijvoorbeeld dit geweldige recept voor een proteïneshake die je voor of na je training kunt drinken.

Vild Nord heeft ongelooflijk veel heerlijke recepten gemaakt en dit is slechts een voorbeeld van de vele onweerstaanbare en populaire recepten die we hebben gevonden.

We hopen dat dit overzicht van de collageenproducten van Vild Nord je zal helpen om de variant en het supplement te vinden dat bij je past. Verder wensen we je veel succes met het bereiken van de jeugdige en fantastische huid die je wenst… en verdient.