Parfum

Cadeau-inspiratie: Vind het perfecte parfum voor Moederdag

12 mei is Moederdag. Als je je moeder op deze dag met iets heel bijzonders wilt trakteren, dan is hier een gids met inspiratie voor het perfecte parfum waar je moeder op deze speciale dag blij mee zal zijn.

12 mei is Moederdag. Als je je moeder op deze dag met iets heel bijzonders wilt trakteren, dan is hier een gids met inspiratie voor het perfecte parfum waar je moeder op deze speciale dag blij mee zal zijn.

Geef haar een geur vol herinneringen

Parfums zijn persoonlijke cadeaus en geuren kunnen geassocieerd worden met herinneringen, sfeer en gevoelens. Heeft jouw moeder een parfum dat ze altijd draagt ​​bij feestelijke gelegenheden of draagt ​​ze in de zomer altijd dezelfde geur? Nu is het tijd om de herinneringen en gevoelens van gebeurtenissen uit het verleden nieuw leven in te blazen door haar dit gepersonaliseerde cadeau te geven. Het kan ook zijn dat je niet helemaal zeker weet wat je moeder leuk vindt. Hierbij zou ik je aanraden om op zoek te gaan naar een licht verfrissende zomergeur die past bij het seizoen waarin we ons momenteel bevinden. Schrijf indien nodig een kaartje waarin je beschrijft waar de geur je aan doet denken, om het persoonlijker te maken. Dit kan een zomervakantie in Zuid-Frankrijk zijn, een bruiloft of andere gebeurtenissen uit het verleden waar u zich samen aan kunt herinneren.
Hier is een kleine selectie parfums die perfect zijn voor de lente en zomer.

Voor de avontuurlijke

Burberry Her Eau de Parfum is de nieuwste toevoeging aan het Burberry-huis. Dit is een lichte, verfrissende geur met een zoete en fruitige noot, geïnspireerd door de avontuurlijke vrouw. Deze bevat fruittonen van onder meer framboos, aardbei, kers, citroen en mandarijn, die het zoete met het verfrissende combineren.

TIP: Geuren kunnen meestal worden gekozen in een Eau de Parfum-versie en een Eau de Toilette-versie. Een goede tip is om voor een eau de parfum te kiezen als je wilt dat je moeder een intensere geur heeft die langer blijft hangen. Kies voor een eau de toilette als je moeder van lichtere geuren houdt die niet zo zwaar aanvoelen op de huid.

Voor haar die van een lichte geur houdt

Clean Fresh Laundry is een verfrissende eau de toilette die bijna een klassieker is geworden. Het ruikt schoon en net als de naam neemt deze geur je mee naar vers gewassen beddengoed. CLEAN-parfums bevatten geen parabenen of sulfaten. Dit is een aanrader voor de vrouw die geen te sterk parfum wil, maar juist een lichte geur die iedere dag gebruikt kan worden.

Voor jou die van bloemen houdt

Je moeder houdt van bloemen en je wilt haar iets heel speciaals geven voor Moederdag? Dan moet je deze sensuele en authentieke bloemige geur Gucci Bloom Nectare di Fiori proberen. Deze Eau de Parfum is de intense geur met bloemige tonen van onder andere tuberoos, jasmijn en kamperfoelie. Het doet denken aan een bloementuin aan het begin van de zomer, waar alle bloemen volop in bloei staan.

TIP: Als je moeder het maximale uit haar nieuwe geur wil halen, kun je haar een paar tips geven over waar ze deze kan aanbrengen voor het beste effect. Breng het parfum aan daar waar de hartslag krachtig is en de huid het warmst wordt, zoals de sleutelbeenderen, polsen en de binnenkant van de ellebogen.

Voor jou die van luxe houdt

Zarkoperfume is een Deens merk opgericht door de enige Deense parfumeur met de visie om handgemaakte Scandinavische geuren van hoge kwaliteit te creëren. Pink Molecule is een van de populairste parfums uit de serie. Het bevat tonen van onder meer vlierbloesem, zwarte orchidee, roze moleculen, abrikoos en ruikt bijna naar champagne. Geef dit aan je moeder als ze van kwaliteit houdt en een unieke frisse geur wil die doet denken aan de warme Scandinavische midzomer.