Huidverzorging

Babor SeaCreation: Luxe huidverzorging

SeaCreation is een unieke lijn van het merk Babor bestaande uit 5 prachtige producten. Babor is een Duits, resultaatgericht huidverzorgingsmerk dat producten biedt voor alle huidtypes, alle huidcondities en alle leeftijden. Er zijn producten voor mannen en vrouwen en voor jonge mensen die een huid hebben die niet in balans is of voor mensen die […]

SeaCreation is een unieke lijn van het merk Babor bestaande uit 5 prachtige producten. Babor is een Duits, resultaatgericht huidverzorgingsmerk dat producten biedt voor alle huidtypes, alle huidcondities en alle leeftijden. Er zijn producten voor mannen en vrouwen en voor jonge mensen die een huid hebben die niet in balans is of voor mensen die goede gewoonten willen creëren, voorkomen en beschermen.

Het geheim achter SeaCreation

Het geheim achter deze unieke producten ligt 4000 meter onder de zeespiegel.
Hier heeft het laboratorium van Babor actieve ingrediënten gewonnen die onder andere fijne lijntjes en rimpels vervagen. SeaCreation producten zijn de crème de la crème in huidverzorging. Het zijn exclusieve en luxe producten die zich richten op anti-aging, verzorging, reconstructie en bescherming.

Bescherming, anti-aging, verzorging en reconstructie.

De huid wordt voortdurend aangevallen. Vrije radicalen zoals autovervuiling, UV-stralen, vervuiling en stress breken de huid langzaam af. Gelukkig kunnen we onszelf beschermen tegen vroegtijdige veroudering.
Gelukkig kunnen we onszelf beschermen tegen vroegtijdige veroudering. De beste bescherming tegen vrije radicalen zijn antioxidanten.
Producten bevatten ingrediënten met behoorlijk coole eigenschappen.
Tocoferolen, ascorbylpalmitaat en macadamianootolie zijn een klein deel van de effectieve antioxidanten waarmee de producten zijn verrijkt.
Ze bevatten ook Thermus thermophilus, wat mijn favoriete ingrediënt is.

Babor SeaCreation – The Cream

De gezichtscrème stimuleert de huideigen processen en zorgt ervoor dat de huid de klok rond “in vorm” is.
Dit betekent dat het afvalstoffen verwijdert, de cellen van nieuwe voeding voorziet en zo veel nieuwe energie genereert.
De ingrediënten Glycocéane GP3, BABOR-thermophilus, Groene Kaviaar Algenextract en Sea-telligent Complex vormen samen een krachtige cocktail die beschermt, opbouwt en, kortom, de diepste gewrichten in toom houdt.

Babor SeaCreation – The Cream Rich

Is gebaseerd op hetzelfde principe als The Cream, alleen iets voedender. Dit betekent dat het een perfecte anti-aging nachtcrème is. Hij kan ook overdag gebruikt worden voor de ZEER droge huid. De huid die, wat je ook doet, altijd droog blijft. Misschien heb je hier je oplossing gevonden?

Babor SeaCreation – The Eye Cream

Een beroemde Engelse blogger zei ooit dat deze oogcrème de hardst werkende oogcrème in de industrie is.

Ik vond dat grappig en heel inzichtelijk. Want dat is precies hoe ik me voel. Het houdt kraaienpootjes weg en helpt eigenlijk bij de meeste problemen die zich in de oogzone kunnen voordoen. Als je een extra revitaliserend effect wilt, kun je de crème in de koelkast bewaren.

Alle producten worden geleverd met een lepeltje. Dit wordt gebruikt om het product op te pakken en heeft aan één kant de vorm van een balletje, zodat je tegelijkertijd de huid kunt masseren.