Huidverzorging

7 Huid Methode

Heb je te veel tijd nodig voor je huidverzorging? Dan kun je hier meer leren over de 7-Skin Methode, waarbij je een gehydrateerde huid krijgt met slechts 1 product!

Heb je te veel tijd nodig voor je huidverzorging? Dan kun je hier meer leren over de 7-Skin Methode, waarbij je een gehydrateerde huid krijgt met slechts 1 product!

Wat is het?

7-Skin is ontstaan in Zuid-Korea, waarna de methode in het hele Westen veel belangstelling heeft getrokken. De populaire methode dankt zijn trendy naam aan het feit dat je 7 lagen van hetzelfde product gebruikt in plaats van één langere huidverzorgingsbehandeling. Het wordt aanbevolen om 7 lagen toner zonder alcohol en fruitzuren of een essence te gebruiken. Als je meerdere lagen toner of essence opbouwt, krijgt je huid maximale hydratatie en glans. In het Koreaans worden toners eigenlijk skin genoemd, dus de methode heet de 7-skin methode.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er jernej-graj-rlNibgIqi4o-unsplash-1.jpg

Het slimme van het gebruik van een waterig product is dat je huid het product gemakkelijker kan absorberen. Je zult veel meer uit je product halen omdat het beter in de huid dringt – in plaats van te verdampen aan de oppervlakte van de huid.

Voor wie is de methode bedoeld?

De methode is vooral gericht op mensen met een vochtarme huid. Het werd echter voor het eerst populair in de groep met een vette tot gemengde huid – maar het heeft ook gunstige effecten op andere huidtypes. De meesten van ons hebben een vochtarme huid, dus de methode is gewoonweg briljant omdat het nooit een vettig oppervlak achterlaat.

Hoe werkt het?

Ondanks de zeer directe naam van de methode, is deze indicatief en kan daarom naar behoefte worden aangepast. Het is belangrijk om te onthouden dat niemand je huid beter kent dan jijzelf. Het verschilt daarom sterk of je de methode dagelijks, een paar keer per week, korter of met een andere frequentie gebruikt. Je kunt de hoeveelheid product ook zelf beoordelen en aanpassen. Veel mensen vinden het prettig om 3-5 lagen toner te gebruiken. Je kunt dus ook minder dan 7 lagen gebruiken.

Het is aan te raden om de eerste laag aan te brengen met watten, daarna kun je de rest aanbrengen met je handen. Je moet slechts een kleine hoeveelheid gebruiken, omdat je zult merken dat de huid een grotere hoeveelheid niet kan absorberen voor de volgende laag. Je moet 2-3 minuten wachten tussen elke laag. Na de eerste laag zal de huid er droog uitzien, ongeacht het huidtype, maar dit zal veranderen. Herhaal het aanbrengen totdat je je comfortabel voelt en je huid verzadigd aanvoelt.

Welk product kan ik gebruiken?

Hier bij BEAUTYCOS raden we de Moisturising Toner van MURAD aan voor maar €26,75. Het is een alcoholvrije toner voor de droge en vochtarme huid – win-win! Het product hydrateert de huid en heeft een verzachtende werking omdat het kamille- en komkommerextract bevat

Koop de Hydrating Toner van MURAD hier!